Syyskokous on yksi tärkeimmistä yhdistyksen tapahtumista

FHRA:n tavoitteena on edesauttaa harrasteajoneuvotoimintaa ja -kulttuuria kaikissa muodoissaan edistäen sen hyväksyttävyyttä ja arvostusta yhteiskunnallisesti.


 

FHRA ry:n syyskokouksessa käydään läpi sääntömääräiset asiat, ja esitellään toimintasuunnitelma sekä talousarvio tulevalle vuodelle. Kokouksessa valitaan myös johtoryhmän jäsenet seuraavalle kaksivuotiskaudelle, sekä puheenjohtaja kolmivuotiskaudelle.

Johtoryhmätyöskentelyyn kuuluu muun muassa ajoneuvoharrastuksen ja kiihdytysurheilun tulevaisuuden suuntaviivoihin vaikuttaminen. Tuottavalla vuorovaikutuksella yhdistys voi kehittää toimintaansa mutkattomasti, joka on ensiarvoista kulttuurin ja tapahtumien elinvoimaisuuden kannalta.

Syyskokouksessa jäsenistö pääsee osoittamaan mielenkiintoaan ja intohimoaan harrasteajoneuvotoimintaa kohtaan. Paikan päällä on mahdollisuus käydä keskusteluja monesta mieltä askarruttavasta asiasta hyvässä hengessä.

FHRA ry:n sääntömääräisen kokouksen pöytäkirja tulee löytymään verkkosivujen keskustelupalstalta. Keskustelupalstalta löytyy myös muut oleelliset aineistot, jotka kokouksessa käydään läpi.

Finnish Hot Rod Association FHRA ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 21.10.2023.

 

>>> Kurkkaa esityslista – Klikkaa tästä!