Stadion Snowcross Oulu

Helmikuun viimeisenä viikonloppuna järjestettävä Stadion Snowcross -viikonloppu Oulussa tarjoaa yleisöllehuikeita elämyksiä.

Perjantaina 23.2 klo 18 alkava Stadion Snowcrossin Suomen Mestaruuskilpailu, sekä lauantaina 24.2 klo 18 alkava Bothnia Cupin Race 2 – Stadioncross, on hyväksytty Veikkauksen voittajavetokohteiksi. Molemmissa kilpailuissa peliaika on klo 18 asti, joten vielä perjantaina harjoitusten ja lauantaina klo 14 ajettavan Bothnia Cupin Race 1 – Dominator -kisan jälkeen, voi lyödä vetoa omasta suosikistaan. Muuttuvakertoiminen voittajaveto on ensimmäistä kertaa hyväksytty Snowcrossissa Veikkauksen pelikohteeksi.

”Aika harvakseltaan on Veikkauksessa ollut kotimaista moottoriurheilua vedonlyöntikohteina. Olemme erittäin ylpeitä siitä, että Oulun Stadion Snowcross -kilpailu on noteerattu valtakunnallisesti näin korkealle tasolle. Sopimus Veikkauksen kanssa tuo kilpailun katsojajännityksen aivan eri tasolle, kun pääsee lyömään suosikistaan vetoa.” – kertoo kilpailun promoottori Heikki Aitto-oja.

Tapahtumassa viihtyvyyttä on lisätty myös järjestämällä aktiivista väliaikaohjelmaa yleisölle. Tapahtumaalueelta löytyy Frisbeegolf- ja Airsoft -ammunta-paikat. Niissä jokainen katsoja voi käydä kokeilemassa taitojaan ja kunkin päivän parhaat palkitaan. Yleisö pääsee testaamaan myös Fatbike-pyöriä. Winter Expo – messuosastoilla on myös paljon nähtävää ja koettavaa. Lisäksi Stand Up koomikko Matti Patronen hauskuuttaa yleisöä molempina iltoina.

Arctic Airlink on tehnyt tapahtuman ympärille viikonlopun pakettimatkoja ja kuljettaa katsojia aina Tromsasta ja Luulajasta suoraan Ouluun.

Tapahtuman portille ei muidenkaan tarvitse tulla omalla autolla, sillä OTP-Travel kuljettaa katsojia Snow- Express NonStop -bussilla Nallikarin, keskustan ja Raksilan välillä. Bussit kulkevat illalla aina klo 23 saakka, joten siirtyminen yökerho IHKUun palkintojen jakoon ja virallisiin jatkobileisiin käy helposti. Perjantain jatkobileissä esiintyy koko kansan suosikki Uniklubi ja lauantaina suomen himotuin bilebändi Lauantain toivotut nostaa tunnelman kattoon.

Lauantaina ajettava, historian ensimmäinen kansainvälinen Stadion Snowcross -sarja, Bothnia Cup tuo Ouluun Euroopan parhaat kuljettajat. Kaikki tavoitetut ruotsalaiset ja norjalaiset huippukuljettajat ovat jo osoittaneet kiinnostuksensa Oulun kilpailuun. Bothnia Cup on kaksiosainen kansainvälinen Stadion Snowcross -sarja, jonka toinen osakilpailu ajetaan Bodenissa Ruotsissa 2-3.3.2018.

Lisätietoja tapahtumasta www.snowcrossoulu.com , sekä Facebookissa Stadion Snowcross Oulu