SM-sarjan kilpailuilmoittautumiset auki dragracing.eu-palvelussa!

Kuva: Santeri Ampuja, motorsport.kuvat.fi

Hyvä kilpailija!

Kisakausi 2018 alkaa pian ja kilpailuilmoittautumiset FHRA:n kisoihin ovat nyt avoinna dragracing.eu –kilpailijaportaalissa. http://www.dragracing.eu/index.asp

Tulevalle kaudelle ei ole sarjamaksua SM-sarjassa.

Tänäkin vuonna voi kilpailija ilmoittautua ja maksaa koko kauden kilpailut kerralla. Koko kauden kilpailuilmoittautuminen on kilpailijalle kilpailukutsun mukaisesti -15% kokonaissummasta. Koko kauden alennettuun hintaan ei sisälly sähkömaksut. Sähköjä ei voi tällä keinoin tilata, vaan toivomme että ostatte tarvitsemanne sähköt paikan päältä. Jos haluat hyödyntää alennuksen, tulisi kilpailijan ilmoittautua viimeistään 5.5.2018.

Tarkistathan tässä kohtaa, että oma profiilisi on ajan tasalla dragracing.eu –palvelussa ja olet ladannut palveluun myös kuvat itsestäsi ja kilpa-ajoneuvostasi. Tulemme tulevalla kaudella striimaamaan kilpailut verkkoon ja käytämme dragracing.eu –kisaportaalin tietoja hyväksemme.

Järjestämme neljä Test n´ Tune -päivää tulevalla kaudella. Ne löytyvät dragracing.eu -palvelusta omina tapahtuminaan. Näille testipäiville voi siis osallistua, vaikka ei ajaisikaan viikonlopun kilpailussa. Testipäivät ovat siis 18.5.2018 SM-osakilpailu 1 edeltävänä perjantaina Motoparkissa, 15.6.2018 SM-osakilpailu 2 edeltävänä perjantaina Alastarolla, 10.8.2018 SM-osakilpailu 4 edeltävänä perjantaina Kauhavalla ja SM-finaalin jälkeisenä sunnuntaina 2.9.2018 samoin Kauhavan uudella kiihdytysareenalla.

Uutena kilpailupaikkana toimii Kauhavan lentokenttä, jonne rakennetaan täysin uusi kiihdytysareena. Käyttöönotto tapahtuu siis jo tänä kesänä ja aloitamme siellä juurikin testipäivän merkeissä elokuussa.

Epäselvissä tilanteissa olethan yhteydessä FHRA:n toimistoon fhra@fhra.fi

Tervetuloa kisoihin!