Sinustako Miss Hot Rod 2022?

Rakastatko esiintymistä? Oletko luonteeltasi säteilevä ja naurava? Oletko sporttinen, eikä hymysi hyydy tiukassakaan paikassa? Ehkä olet tehnyt jo promoottorin töitä tai haaveilet urasta ihmisten parissa. Osaat käyttää sosiaalista mediaa ja ymmärrät sen tärkeyden nykymaailmassa.

Miss Hot Rod kilpailu etsii tehokasta, iloista ja näyttävää naista edustamaan FHRA:ta ja yhteistyökumppaneita erilaisiin tilaisuuksiin. Miss Hot Rod on perinteikäs kilpailu, jonka voittajat ovat toimineet monenlaisissa tehtävissä, kuten tv-juontajina, messuedustajina, sekä tuote-esittelijöinä. FHRA ja Miss Hot Rod team hakee sanavalmista ja esiintymistaitoista henkilöä, jolla on kiinnostusta moottoriurheiluun ja ajoneuvoharrastamiseen.

Miss Hot Rod -semifinaali pidetään Helsingissä maaliskuussa, josta valitaan Miss Hot Rod finalistit ja heidät julkaistaan silloin medialle ja yleisölle. Finalistien kanssa jatkamme vauhdikasta viikonloppua yhdessä hauskanpidon merkeissä. American Car Show viikonloppu huipentuu finaaliin sunnuntai iltapäivällä. Finalistit yöpyvät koko viikonlopun hotellissa.

Vuonna 2019 saimme merkittävää huomiota medioissa, ylitimme uutiskynnyksen lähes päivittäin Suomen suurimmissa medioissa. Ympäri Suomea olimme kisan aikana esillä yli 90 mediassa, joten julkisuus on taattu.

Luvassa on paljon erilaisia tuotepalkintoja ja lahjakortteja kaikille finalisteille. Tänä vuonna on luvassa upeita palkintoja, niistä tiedotamme somessa kisan aikana.

Nyt voit jo vaikuttaa omalla some-aktiivisuudellasi pääsyyn finalistien joukkoon.

Me odotamme juuri sinun hakemustasi.

Lisää hakemukseesi esittely itsestäsi ja yhteystietosi.

Liitä mukaan myös kasvo- ja kokovartalokuvasi ja Instagram-tilisi

lähetä hakemukset 1.3.2022 mennessä osoitteeseen:

misshotrodofficial@gmail.com

Lisätiedot ja kyselyt: 

misshotrodofficial@gmail.com

Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Lähde mukaan suureen seikkailuun!

Hakemuksia odottaen: FHRA ja Miss Hot Rod team

Miss Hot Rod 2019 voittajakolmikko! Keskellä Miss Hot Rod 2019 Emilia Kuisma, vasemmalla toiseksi sijoittunut Janina Vänttinen ja oikealla kolmossijalla Suvi Syrjänen.