Sinustako Miss Hot Rod 2017?

Haku on nyt auki! Pystytkö hurmaamaan ihmiset valloittavalla hymylläsi? Nautitko esiintymisestä? Oletko valovoimainen, vauhdikas ja edustava persoona, joka ei jäädy haastatteluissa eikä pelkää uusia haasteita?

Etsimme särmikästä nuorta naista edustamaan FHRA:ta erilaisiin tilaisuuksiin. Etsimämme henkilö on sopeutuvainen ja haluaa haastaa itseään uusien tehtävien parissa. Miss Hot Rod on perinteikäs pr-tyttö kilpailu, jonka voittajat ovat toimineet monenlaisissa tehtävissä, kuten tv- juontajina, tuote-esittelijöinä sekä messutyttöinä. Miss Hot Rodilla on oivat mahdollisuudet verkostoitua tapahtumissa, saada kokemusta esiintymisestä ja kerätä tärkeää työkokemusta tulevaisuutta varten.

Kilpailu käydään FHRA:n (Finnish Hot Rod Association) järjestämässä American Car Show:ssa pääsiäisenä, Helsingin Messukeskuksessa.
Viikonlopun aikana finalistit säihkyvät American Car Shown tuhatpäiselle yleisölle tapahtuman päälavalla, osallistuvat kuvauksiin ja edustavat naiskauneutta parhaimmillaan. Miss Hot Rod palkitaan arvokkailla ja mieluisilla tuotepalkinnoilla.


Jos sovit yllä olevaan kuvaukseen, lähetä hakemuksesi kasvo – sekä kokovartalokuvalla, sekä lyhyt videopätkä, jossa esittelet itsesi, osoitteeseen: misshotrodfinland@gmail.com Hakuaika päättyy 8.3.2017 , jonka jälkeen valituille tytöille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Jos sinulla on kilpailuun liittyviä kysymyksiä, vastaamme myös niihin osoitteesta misshotrodfinland@gmail.com

Maailman nopein moottoriurheilu ei jätä ketään kylmäksi – tervetuloa kiihdytysajojen maailmaan!
Terveisin,
Miss Hot Rod kisaorganisaatio (CS Oy) & FHRA ry

Facebook-tapahtuman löydät täältä: https://www.facebook.com/events/1521696787859799/