SFI-osien tarkastuskiertueen aikataulu on muuttunut!

SFI: n toimitusjohtaja Jennifer Faye ilmoittaa, että Euroopan SFI-kiertue 2020: n aikataulu on muutettu. COVID-19 / koronaviruksen puhkeamisen jatkuvan laajenemisen vuoksi koko maailmassa, SFI-tarkastusten kierrosohjelmaa on muutettu.

– Valitettavasti olemme peruuttaneet pysähdykset Amsterdamissa (5. maaliskuuta) ja Helsingissä (6. maaliskuuta). Pysäkit Ruotsissa ja Isossa-Britanniassa jatkuvat alkuperäisen aikataulun mukaisesti: lauantai 7. maaliskuuta – Persakers Speed ​​Shop ja maanantaina 9. maaliskuuta Santa Pod Raceway:llä.

– Jos olit aikeissa osallistua Amsterdamin tai Helsingin tarkastuksiin, pyrimme organisoimaan osiesi tarkastuksen Santa Podissa ja Persakers Speed Shopilla. SFI-tiimimme ja vieraittemme terveys ja turvallisuus ovat meille erittäin tärkeitä ja painottivat voimakkaasti tätä päätöstä. Muokkaamalla aikataulua voimme silti tarjota nämä tärkeät tarkastuspalvelut kilpailijoille altistamatta ryhmäämme vaaralle kulkiessaan kansainvälisten lentokenttien kautta tällä hetkellä.

Tätä päätöstä ei tehty helposti, mutta mielestämme se on oikein päätös tässä ennennäkemättömässä globaalissa terveystilanteessa. Arvostamme kaikkien ymmärrystä ja yhteistyötä tässä tilanteessa. On tärkeää huomata, että tämä on vain tämän vuoden varautumissuunnitelma. SFI-kiertue 2021 järjestetään tavanomaiseen tapaan.

FHRA pahoittelee puolestaan aiheutunutta vaivaa ja on päättänyt viedä kuljettajien osat kootusti Ruotsiin tarkastettavaksi perjantaina. Olemme varautuneet tulevana perjantaina 6.3. vastaanottamaan osat, samaan aikaan kuin SFI-tarkastuspäivä oli tarkoitus järjestää. Päätimme jatkaa osien vastaanotto aikaa klo. 15.00 asti, siten että kuskimme ehtii vielä Malmilta viiden lauttaan.

Varaathan mukaasi tasarahan käteistä tai vaihtoehtoisesti voit maksaa tarkastusmaksun kortilla.

Voit toki viedä osat omatoimisesti tarkastettavaksi joko Ruotsiin tai Englantiin, mutta meidän kyytiimme pyrimme lastaamaan kaikkien halukkaiden osat. Osat palaavat Ruotsista näillä näkymin sunnuntaina. Osien noudosta voidaan sopia erikseen. Sovi erikseen aika tai tule noutamaan omat osasi FHRA:n toimiston aukioloaikojen puitteissa.

YHTEYSTIEDOT

FHRA Marketing Oy / Finnish Hot Rod Association FHRA ry

Helsinki-Malmin lentoasema

00700 Helsinki

Toimisto on avoinna ma – to 10-16, pe 10-15
Puhelin: 0207 430 750
sähköposti: info(@)fhra.fi