Sarjaan ilmoittautuminen!

Sarjaan ilmoittautuminen on nyt auennut osoitteessa www.dragracing.eu.

Tässä hieman ohjeita:

1.       Sivujen vasemmasta yläreunasta voit vaihtaa kieleksi Suomi. Sivuilla on melko kankeaa vielä tuo suomennos joten virheet/  parannus ehdotukset ovat tervetulleita minulle (miia.verhola@fhra.fi) josta välitän ne eteenpäin Ruotsiin.

2.       Sivujen oikeasta reunasta löydät kohdan “Tilini” josta pääset luomaan käyttäjätunnuksen ja kirjautumaan sisään.

3.       Kun olet kirjautunut sisään löytyy sieltä Finnish Drag Racing Series 2015 johon on tarkoitus ilmoittautua. Myös maksu hoituu tuota kautta.

4.       Ilmoittautumisen ja maksun jälkeen ilmoittautuminen on valmis

Kisat eivät ole vielä avoinna ilmoittautumiselle vaan ne aukeavat 3.3 jotta saamme syötettyä sarjaan ilmoittautuneiden kohdalle heille kuuluvan alennuksen osallistumismaksuista. Jos olet ilmoittautunut sarjaan ja ohjelma ei tarjoa sinulle alennettua hintaa maksuun mentäessä, olethan yhteydessä FHRA:n toimistolle 0207 430 750 tai miia.verhola@fhra.fi.

Kun kilpailuihin ilmoittautuminen aukeaa 3.3 toimii se täysin samalla tavalle kuin sarjaan ilmoittautuminenkin.

Toivomme myös että täytätte profiiliinne mahdollisimman kattavat tiedot ja hyvät kuvat tiimistänne koska poimimme ne sieltä tulevaan kausijulkaisuun.