Raporttia Tierpin kisoista!

Tierpin perjantaiaamu valkeni kirkkaana ja lämpimänä. Pro Mod ja Pro Stock kuljettajat eivät tahtoneet saada säätöjä sopiviksi. Poikkeuksen tekivät Pro Stockin EE:n Santa Podissa ajanut Jimmy Ålund 6,49 ja TA/FC Johan Lindberg 5,67. Jonny Oksa ajoi kuitenkin alle kutosen 5,94 vaikka auto luisteli pitkin rataa.

Oksan toinen kierros sujui jo paremmin 5,74. Ari Pietilän ensimmäinen yritys meni pieleen heti alusta. 60 jalkaa 1,34 kun muut ajoivat 0,9 aikoja. Jonny nopeimpana 0,9732. Ikävä kyllä Pietilän toinenkin yritys meni savuille.

Top Fuel –autot saivat yllättäen kytkimet toimimaan. Stig Neergaard 4,015, Jari Halinen 4,030 ja Anita Mäkelä 4,060.

Super Twin Top Fuel bike ensimmäistä kierrosta hallitsi Samu Kemppainen ajalla 6,802. Pro Stock –pyörissä Timo Savolaisen veto meni alusta lähtien pipariksi ja Timo rullaili maaliin ajassa 12,2.

Päivä Tierpissä on ollut melko ihanteellinen kisaamiselle. Pilvipoutainen sää ei kuumentanut radan pintaa liikaa ja näiltä osin lajitteluajot saatiin ajetuksi hyvässä tahdissa.

Anita ei osallistunut TF:n toiselle kierrokselle. Jari Halinen sen sijaan ajoi toisella kierroksella lähes identtisen lähdön ja ajan 4.04. Stig Neergaard ei parantanut, mutta pysyi ensimmäisen kierroksen ajallaan lajittelun kärjessä.

Sampsa Paloksen ongelmat autojen Pro Stock –ryhmässä jatkuivat.

Samu Kemppainen ajoi uuden ennätyksensä 6,5029! FHRA onnittelee!

Tsemppiä kaikille suomalaisille Tierpissä!

 

Rapotin meille paikan päältä toimitti Timo Aartomaa ja Laura Ranki.

Anita Mäkelä
Anita Mäkelä
Ari ei saanut pitoa päivän kumpaankaan lähtöön
Ari ei saanut pitoa päivän kumpaankaan lähtöön
IMG_6262
Timo Savolainen
Jari Halinen
Jari Halinen
halinen2
Jari Halinen
IMG_6304samu2
Samu Kemppainen
Jonny Oksa
Jonny Oksa