Puheenjohtajan terveiset tiimeille

Pitkän odotuksen jälkeen voimme vihdoinkin aloittaa kisakauden!

Rataryhmämme on prepannut Kauhavan radan loistavaan kuntoon heinäkuun 25. ja 26. päivä tapahtuvaa kilpailua varten ja myös kaikki muut valmistelut ovat hyvässä vauhdissa.

Ensimmäinen kilpailu on kaikille autoryhmille avoin Cup-muotoinen kutsukilpailu ilman SM-arvoa. Tämä johtuu siitä, että AKK ei pyynnöstämme huolimatta suostunut muuttamaan päätöstään, jolla autourheilun SM-sarjat laitettiin tauolle heinäkuun loppuun asti. Moottoripyörille ensimmäinen kilpailu on SM-osakilpailu.

Kaikki kauden kilpailut ovat EDRS-osakilpailuja ja Night Race on EDRS Pro:n kerrasta poikki mestaruuskilpailu. EDRS-status ei vaikuta SPET-ryhmän kansalliseen aikaikkunaan.

Speedgroup tekee tälle kaudelle säännöt, joilla voimme ajaa EDRS:n mestaruudesta, vaikka emme fyysisesti olekaan samoissa kisoissa ruotsalaisten ja norjalaisten kanssa.

Yleisöä voimme ottaa ensimmäiseen kilpailuun 500 + 500 henkilöä. Joudumme tekemään erityisiä järjestelyjä, jotta voimme toteuttaa viranomaisten määräykset yleisön turvallisuudesta. Käytännössä se tarkoittaa, että sijoitamme 500 katsojaa radan oikealle puolelle ja 500 katsojaa radan vasemmalle puolelle. Katsomoihin ja katselualueille on jätettävä hallituksen ohjeistuksen mukaiset turvavälit ja molemmille katsomoille on oltava omat pysäköintialueet ja rajatut kulkuväylät katsomoihin. Molemmille katsomoille on myös oltava omat bajamajat ja myyntipisteet juomille/ruoille. Varikko on suljettu yleisöltä ainakin ensimmäisessä kilpailussa.

Äärimmäisen tiukan taloustilanteenne takia meidän oli pakko korottaa osallistumismaksuja tälle kaudelle. Kokonaisuus huomioon ottaen korotus on mielestämme maltillinen. Toivon kaikkien teidän ymmärtävän, että ilman rahaa emme voi järjestää yhtään kisaa.

Kaikkiin kauden kisoihin olemme asettaneet sadan osallistujan minimimäärän. Mikäli tuo sata osallistujaa ei täyty niin perumme kilpailun ja palautamme maksetut ilmoittautumismaksut.

Me todella haluamme järjestää nuo kolme kisaa. Pallo on nyt teillä, nähdään radalla!