PowerPark Weekend 2015

TERVETULOA ALAHÄRMÄÄN!

Alahärmän Powerparkissa järjestettävä Powerpark Weekend on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä maamme tärkeimmistä harrasteajoneuvotapahtumista. Tapahtuma järjestetään yhdettätoista kertaa, ja se kokoaa perinteisesti suuren joukon alan harrastajia.

Tapahtumaa on luonnehdittu mukavaksi ja siistiksi sekä koko perheelle sopivaksi harrasteajoneuvotapahtumaksi. Useat harrastajat haluavatkin viettää mukavan ja rentouttavan viikonlopun tapahtumassa, majoittuen joko omalla asuntovaunulla tai Powerparkin monipuolisessa majoituksessa.

Yksitoistavuotiaassa Powerpark Weekendissä jaetaan tuttuun tapaan Powerpark Top Ten ja monet muut palkinnot. Suosittu cruising ajetaan upeissa pohjalaisissa maisemissa jossa on luvassa paljon kaunista kalustoa sekä hyvää tunnelmaa. Itse ajoneuvotapahtuma vietetään Rio Grande- campingalueella.

Mukana on amerikkalaisten klassikko- ja muskeliautojen sekä upeiden rodien lisäksi ollut tuningautoja sekä moottoripyöriä. Tapahtumassa on myös FHRA Swap Meet/Rompetori uusille ja vanhoille myytäville tavaroille.

Tapahtumaan osallistujilla on mahdollisuus yöpyä tapahtuma-alueella omassa teltassaan taikka harrasteautossaan yöparkissa,  mahdollista varata myös huone- ja mökkimajoitusta, tiedustelut  ja varaukset numerosta Huvivaltio PowerPark 010 3477 600. Paikat 20€ / autokunta/teltta/yö. Yöpymishintaan sisältyy saunat & suihkut, wc:t, sekä ruoanlaittomahdollisuus leirikeskuksessa. Hintaan sisältyy myös rompetorin myyntilupa auton välittömässä läheisyydessä. Telttailu- ja yöparkkipaikkoja on rajoitetusti.

Mika Salo Circuit avoinna koko viikonlopun klo.11-19  ja Suomen parhaaksi äänestetty huvipuisto avoinna lauantaina klo.11-19. Alueen useat ravintolat ja kahvilat ovat myös käytössänne. Rokkipää esiintyy lauantaina alueella klo 12 & 14.

POWERPARK WEEKEND on myös monien oheisohjelmien tapahtuma.

CRUISING RUN
Voit osallistua lähiseudulla kiertelevään cruisingkierrokseen harrasteajoneuvollasi. Tiedossa on n. 37 km:n pituinen reitti. Reitti kiertää Lapuanjoen vartta, pitkin idyllisiä pohjalaisteitä. Lähtö ja maali sijaitsevat PowerParkissa ja reitille lähtö tapahtuu Lauantaina n. klo. 15.

RADIO
Alan ohjelmaa tarjoaa tuttuun tyyliinsä Jami Kanasen isännöimä Powerpark Cruising radio. Radion taajuus on 89,1. Taajuudelta kuulet livenä mitä, missä ja milloin tapahtuu; myös kuulumisia cruisingreitin varrelta. Tietenkin kuulet sieltä myös kiinnostavia haastatteluja ja ennen kaikkea hyvää musaa. Radio avautuu perjantai-iltana ja hiljenee sunnuntaina.

HARRASTEAJONEUVOPARKKI
Tämä sijaitsee Rio Grande -campingalueella jossa toimitsijat opastavat teidät oikeille paikoille. Ajokit pysäköidään ohjeiden mukaan asfaltoiduille alueille. Alueelle tullessasi saat myös infopaketin toimitsijoilta.

TOP TEN
Tapahtumaan osallistuvista ajoneuvoista valitaan Powerpark Weekend Top Ten. Lisäksi palkitaan järjestäjän valinta ja jaetaan muutamia muita tunnustuspalkintoja. Palkintojen jako tapahtuu lauantaina iltapäivän lopussa.

FHRA SWAP MEET
Harrastajan on mahdollista myös myydä rompetta autonsa välittömässä läheisyydessä. Tämän luvan hinta on 20€. Lupaan sisältyy myös yöpyminen omassa teltassa/harrasteajoneuvossa sekä campingkeskuksen palvelut. Power Palacen edusta on varattu tavara- ja rompetoriksi pääasiassa yrityksille ja isompaa tilaa vaativille myyjille. Ruokamyyntipaikkoja ei ole myynnissä. Isommat myyntipaikat jaetaan saapumisjärjestyksessä. Paikka tulee lunastaa infosta pe klo 22 mennessä ja la klo 8.00 – 10.00 välillä. Luvat maksetaan palacen infoon josta saa myyntipaikka-/yöpymisluvan. Ilmoitautumiset ja lisätiedustelutinfo@fhra.fi

Rompetori avoinna La klo 10.00 – 18.00 purku klo 20 mennessä

MUSEOTARKASTUS
Aluella kiertää myös fhra:n museoautotarkastajia joten ajoneuvollesi on mahdollista tehdä tapahtumassa museotarkastus. Tämän jälkeen ajoneuvo on vielä erikseen käytettävä katsastuksessa.

MITÄS OHJELMAA ?
Tapahtuman livemusiikista vastaa Rokkipää

MITÄ MAKSAA ?
Tapahtuma, kuten myös kaikkiin kilpailuihin osallistuminen on ilmaista. Lisäksi harrasteajoneuvoilla paikalle tuleville 5 €:n alennus rannekkeesta lauantaina. Soita ja varaa yöpaikkasi ajoissa.

TAPAHTUMAN AIKATAULU
Portit viralliseen ohjelmaan avataan lauantaina klo. 10.00 mutta aikaa voit viettää paikalla vaikka koko viikonlopun.

Lauantaina 15.8.2015
Ajoneuvotapahtuma & FHRA Swap meet alkaa 10.00
Mika Salo Circuit Karting & Pit Lane café 11.00 – 19.00
Power Land huvipuisto 11.00 – 19.00
Rokkipää live 12.00 & 14.00
Magnum 5d-elokuvateatteri 11.00 – 19.00
Cruising Run 15.00
Palkintojenjako 17.30

Järjestäjät pidättävät oikeuden aikataulumuutoksiin.

CRUISAA PAIKALLE! TERVETULOA!

mainosWEEKEND2