Perinteikäs V8-Magazine & GTi-Magazine kiihdytyspäivä Vesivehmaalla!

Ensi lauantaina 24.8.2019 V8-Magazine & GTi-Magazine kiihdytyspäivä, Vesivehmaan lentokentällä! Rupeaa kesä olemaan loppusuoralla ja viimeinen mahdollisuus kokeilla oman ajokin kiihtyvyyttä varttimailin matkalla. Vesivehmaan lentokentälle laitettiin uusi asfaltti viime kesänä ja rata on huippukunnossa!

Tervetuloa viettämään vauhdikasta päivää Vesivehmaalle. Tapahtumassa katulailliset ajoneuvot testaavat kiihtyvyyttään varttimailin matkalla. Paikalla FHRA:n ajanotto ja rataryhmä. Tule kokemaan, vaikka koko perheen voimin, kiihdytystapahtuman vauhti ja äänet!

Paikalla myös Blacklist-kuskeja testaamassa ajokkiensa tehoja varttimailin matkalla. Lue lisää Blacklististä Facebookissa: https://www.facebook.com/BlacklistRaceTV/

Lue tarkemmat infot: https://www.fhra.fi/tapahtumat/kiihdytyspaiva-vol-2/

Paikka:
Lahti-Vesivehmaan lentokenttä, Lentotie 105, 17130 Vesivehmaa

Aika:
Lauantai 24.8.2019 klo. 10.00-18.00

Ilmoittautuneet: http://www.dragracing.eu/event_details.asp?id=473

Kuskit:

Ennakkoilmoittautuminen kuskeille http://www.dragracing.eu/index.asp

Kuljettajien tulee luoda profiili palveluun. Kilpailijanumeroksi laitetaan ajoneuvon rekisterinumero.
Kuljettajia otetaan mukaan tapahtumaan rajattu määrä, että voimme taata kuskeille tarpeeksi monta vetoa päivälle.

Ennakkoilmoittautumisen yhteydessä maksetaan osallistumismaksu, joka on koko päivästä 30€+ 3€ käsittelymaksu. Hinta sisältää kaikki päivän vedot ja katsastusmaksun. Dragracing.eu -palvelussa voi maksaa Paytrailin kautta useimpien suomalaisten pankkien verkkomaksuna, luottokortilla tai laskulla.

Otamme ilmoittautumisia vastaan myös paikan päällä, jos tapahtumaan vielä mahtuu vetäjiä. Osallistumismaksu portilla on 30€ + 20€ käsittelymaksu.

Pyydämme siis ennakkoilmoittautumisia, jotta voimme taata jouhevampaa ajoa. Jos ilmoittaudut vetämään vasta paikan päällä, emme voi taata, että mahdut mukaan. Olemme rajanneet osallistujien määrää juuri tästä syystä, että kaikki ennakkoon ilmoittautuneet varmasti pääsevät vetämään useamman kerran.

Pääsyliput:

Alle 18-vuotiaille ilmainen pääsy tapahtumaan! Vapaa pääsy tapahtumaan myös V8-Magazinen tai Gti-Magazinen tilaajille lehteä näyttämällä, jossa löytyy ilmoitus tapahtumasta.

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin sisääntuloportilla.

Hinta:  10 €

Ikäraja: Ikärajaton

Huomioithan, että Drag Racing tapahtuma järjestetään säävarauksella. Sateen aikana ei turvallisuussyistä voida ajaa, sään salliessa ajoja jatketaan heti kun se vain on mahdollista.
Emme palauta maksua lunastetuista lipuista, emmekä korvaa kadonneita lippuja. Olet alueella omalla vastuullasi.

Hyvä median edustaja! Voit ilmoittautua samalla lomakkeella, vaikka kaikkiin tapahtumiin yhdellä kertaa!
https://www.fhra.fi/median-akkreditoituminen-kisoihin/