Päivitetty lehdistötiedote!

10.3.2015 lähetetyssä American Car Show 2015 lehdistötiedotteessa oli virheellisiä linkkejä johtuen palvelin muutoksista. Korjattu tiedoite löytyy nyt täältä!

Tai voit lukea sen tästä alta. Pahoittelut tapahtuneesta vahingosta.

logo_ACS_new2

 

AMERICAN CAR SHOW 2015

PÄÄSIÄISEN POWER-TAPAHTUMA MESSUKESKUKSESSA!

 

Original AMERICAN CAR SHOW by Finnish Hot Rod Association

+ MC HEAVEN + TUNING CAR SHOW + FHRA Auction

Messukeskus, Helsinki

Pääsiäispyhinä, pe 3.4.- ma 6.4.2015

https://www.fhra.fi/

https://www.fhra.fi/american-car-show/

 

American Car Show + MC Heaven & Tuning Car Show ja nyt uutuutena myös FHRA Auctionon Suomen suurin alan harrastajien ja koko perheen auto- ja moottoripyöränäyttely.

Kolme näyttelyä ja huutokauppa yhdellä lipulla! Kyseessä on yksi koko Pääsiäisen suosituimmista vuosittaisista yleisötapahtumista.

Räväkästi uudistunut, nuorekkaan ’tuunauksen’ kokenut American Car Show vuosimallia 2015 tarjoaa yleisön hämmästeltäväksi huippuunsa entisöidyt, yksityiskohtia myöten hiotut ja viimeistellyt teknisen osaamisen ja käsityötaidon näytteet, klassisen kauniit ’Amerikan autot’ niin Suomen maaperältä kuin muualtakin maailmalta.

MC Heaven on jokaisen moottoripyöräfanin maanpäällinen taivas, jonka antia ovat valtakunnan kauneimmat, tehokkaimmat, ainutlaatuisimmat ja uljaimmat moottoripyörät monilta eri vuosikymmeniltä.

Tuning Car Show’ssa voi nauttia harkitun ahkeroinnin, tarkan suunnittelun ja tuhansien käsityötyötuntien tuloksena syntyneistä sporttisista, moderneista ja ainutlaatuisista autokaunottarista á la Fast and Furious.

Kokonaan uutta vuoden 2015 näyttelyssä on FHRA Auction –harrasteajoneuvohuutokauppa, joka järjestetään maanantaina 6. huhtikuuta. Huutokaupassa on myytävänä mm. museorekisteröityjä ja osin vielä projektiasteella olevia harrasteajoneuvoja jenkkirasseista ja vintage-prätkistä pappa-tuntureihin. Huutokaupattavat ajoneuvot ovat esillä näyttelyssä perjantaista alkaen.

Lue lisää: https://www.fhra.fi/american-car-show/fhra-auction/

 

YLLÄTYSVIERAAT ACS-ESTRADILLA

Jonne Aaron nousi suomalaisten supertähtien joukkoon Vain elämää -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta. Ennen soolouraansa hän loisti kansainvälisestikin menestyneen Negativen nokkamiehenä. Jonne Aaronin suomenkielinen soolodebyytti Onnen vuodet julkaistiin 2012 ja se on myynyt platinaa. Jonnen toinen suomenkielinen albumi Risteyksessä julkaistiin lokakuussa 2014, ja se on myynyt Kultaa. Albumilta lohkaistu single Yksin oli loppuvuonna radioiden soitetuin kappale. (sunnuntaina 5.4.) www.jonneaaron.fi                          https://www.youtube.com/watch?v=TS1pSsOYTvQ

Steve ’n’ Seagulls on ”spagettiwesterneistä ja hillbilly-iloittelusta” tyylinsä ammentanut suomalainen bilebändi. Nimenomaan tyrmäävänä live-esiintyjänä suosituksi tullut yhtye on työstänyt monista tutuista listahiteistä omat persoonalliset versiot, joissa ”mandoliini helkkää, hanuri soi ja coltti käryää”. Keikkasetistä löytyy myös bluegrass-tulkintoja suomirockin ikivihreistä kuten Leevi and the Leavingsin Pohjois-Karjala sekä Lady Gagan Alejandro, A-han Take On Me ja AC/DC:n huikea Thunderstruck. (lauantaina 4.4.) www.stevenseagulls.com                  https://www.youtube.com/watch?v=e4Ao-iNPPUc

 

VIP-/KUTSUVIERAS- JA LEHDISTÖTILAISUUS PERJANTAINA 3.4. KELLO 10.00 – 11.30

FHRA järjestää perinteiseen tapaan VIP-/kutsuvieras- ja lehdistötilaisuuden näyttelyn avajaispäivänä, Pitkäperjantaina 3. huhtikuuta kello 10.00 – 11.30 (12.00).

Sisäänpääsy tilaisuuteen vain Messukeskuksen itäisestä sisäänkäynnistä.

Näyttely avataan perjantaina yleisölle kello 12.00, joten VIP- ja kutsuvieraille sekä median edustajilla on pari tuntia aikaa kiertää ja tutustua näyttelyyn kaikessa rauhassa ilman väentungosta. Vieraamme voivat luonnollisesti jäädä näyttelyyn kello 12.00 jälkeenkin.

Tilaisuuteen on median lisäksi kutsuttu myös Lastenklinikoiden potilaita vanhempineen, Lastenklinikoiden Kummeja ja autoista ja moottoripyöristä kiinnostuneita julkisuuden henkilöitä niin politiikan, viihteen kuin urheilunkin alalta.

Ennakkoilmoittautumiset ystävällisesti: https://www.fhra.fi/american-car-show/media/median-akkreditoituminen/ (Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi ovella!)

Messukeskuksen pysäköinti on tilaisuuden vieraillekin maksullinen!

 

HUOM! Virallinen pressikortti oikeuttaa ilmaiseen (1 henkilö) sisäänpääsyn kaikkina näyttelypäivinä. Valokuvaajat eivät tarvitse erillistä photo-passia.

Kuvamateriaalia lehdistökäyttöön (kuvien määrää lisätään kaiken aikaa): https://www.fhra.fi/american-car-show/media/promokuvat-2/

 

PÄÄSIÄISEN AIKATAULU

Perjantai 3.4.                 12.00 – 18.00

Lauantai 4.4.                  10.00 – 18.00

Sunnuntai 5.4.                10.00 – 18.00 – ”NAISTENPÄIVÄ” > NAISET SISÄÄN KAKSI YHDEN HINNALLA!

Maanantai 6.4.               10.00 – 16.00

Aikuiset, kertalippu / 28 €
Kokoaikaranneke, aikuiset / 48 €
Lapset 7 – 12 v. / 8 €
Nuoret 13 – 17 v. / € 18 €
Perhelippu (2 aikuista ja 2 nuorta) / 78 €.
Smartum-setelit eivät kelpaa maksuvälineenä!

TERVETULOA!

FHRA Marketing Oy/ Finnish Hot Rod Association FHRA Ry Tiilenvalajantie 6, 02330 Espoo p. +358 40 164 57 27 www.fhra.fi https://www.facebook.com/fhraryhttps://www.facebook.com/americancarshow https://twitter.com/FHRAryhttp://instagram.com/fhrary/https://www.pinterest.com/fhrary

Tiedustelut:

Lehdistöpäällikkö Lasse Norres (044 770 6007, lasse@norres.fi)