Pääsiäisen ykköstapahtuma ACS2024 valloittaa 29.-31.3. Messukeskuksen

Valmistaudu mieleenpainuvaan pääsiäiseen! 29.-31.3. Helsingin Messukeskus täyttyy tyylikkäällä tavalla American Car Show'ssa.

Suomen suurin ja monipuolisin harraste- ja erikoisajoneuvotapahtuma American Car Show järjestetään perinteiseen tapaan Pääsiäisviikonloppuna, 29. – 31.3.2024, Helsingin Messukeskuksessa.


 

Historian ensimmäinen American Car Show järjestettiin Tikkurilan jäähallissa toukokuussa 1978. Tämän vuoden näyttely on järjestyksessään neljäskymmenesviides.

– Jenkkiautoihin ja tapahtuman syntyhistoriaan viittaavasta nimestään huolimatta American Car Show edustaa tänä päivänä vain yhtä, tosin erittäin merkittävää osaa suuresta ajoneuvonäyttelystä, tapahtuman järjestäjät kertovat.

Yhtä lailla näyttelyn monipuolisen sisällön kannalta tärkeitä ovat myös nuorison suosima Tuning Car Show, moottoripyöräharrastajien MC Heaven, nostalgian ystäville suunnattu Classic Car Show, raskaan sarjan kalustosta kiinnostuneiden Custom Truck Show, moottoriurheilun ystäville tarkoitettu Motorsport sekä pari vuotta sitten mukaan tullut, juniorimotoristeille suunniteltu Mopo Tuning.

– Kaikki edellä mainitut osastot siis saman katon alla, samaan aikaan samassa näyttelytilassa. Jenkkiautot ovat aina olleet toimintamme sydän ja sielu, mutta nykyään ACS-näyttely tarjoaa valtavasti muutakin mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa.

Tapahtuma on suunnattu kaikille, jotka arvostavat harrasteajoneuvojen ja moottoriurheilun monimuotoisuutta, laatua ja elämyksellisyyttä.

 

American Car Show’n aukioloajat:

Perjantai 29.3.
kello 10.00 – 18.00

Lauantai 30.3.
kello 10.00 – 18.00

Sunnuntai 31.3.
kello 10.00 – 18.00

 

>>> Hanki liput ennakkoon Tiketistä!