Onnea Luppe 70 vuotta!

FHRA:n ikinuori Martti ”Luppe” Luoso on saavuttamassa kunnioitettavan 70 vuoden iän. Mr. American Car Show, drag racing pioneeri ja FHRA:n pitkäaikainen jäsen on ollut merkittävä osa FHRA:n kehitystä ja historiaa jo yli neljänkymmenen vuoden ajan. Martti on edelleen töissä osa-aikaisena FHRA Marketing Oy:ssä ja aktiivisesti mukana toiminnassa.

Finnish Hot Rod Association FHRA ry ja FHRA Marketing Oy toivottaa Lupelle oikein hyvää syntymäpäivää ja paljon onnea merkkipäivän johdosta!

Korona-rajoitusten vuoksi emme järjestä suuria juhlia Lupelle, vaikka sellaiset olisi kyllä ansainnut! Pienimuotoiset kakku- ja kahvitarjoilut ovat tarjolla maanantaina 23.11.2020 ravintola Check-Innissä Helsinki-Malmin lentoasemalla klo. 15.00 eteenpäin. Koitamme porrastaa vieraiden saapumista kokoontumisrajoitusten vuoksi.

PÄIVITYS 20.11.: Pääkaupunkiseudun koronatilanne on leviämisvaiheessa jonka takia 23.11. alkaen sisätiloissa järjestettävien yleisötilaisuuksien enimmäishenkilömäärä rajoitetaan 20 henkeen pääkaupunkiseudulla kolmeksi viikoksi. Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä.

Muistathan pitää mielessä THL:n suositukset turvaväleistä, jos saavut tilaisuuteen. Maskin käyttösuositus ja jos samanaikaisesti näyttää olevan paljon ihmisiä ravintolassa, joudumme pyytämään vieraita levittäytymään lentokenttä rakennuksen aulaan ja FHRA:n toimistoon.

Mahdolliset muistamiset voi hoitaa tukemalla Big Boy Toys Junior Drag Racing tiimiä.

Big Boy Toys racing/Jimi Luoso FI30 3939 0059 7935 88

Martti toivoi, ettei turhia pönötetä ja tämä tilaisuus olisi vapaamuotoinen.

Tervetuloa!