Oletko sinä etanoliautoilija!

Onko autosi tulossa American Car Show 2018 -näyttelyyn? Liikahtaako ajoneuvosi RE85 -polttoaineella? Olemme aloittaneet yhdessä yhteistyökumppanimme St1:sen kanssa kampanjan, jolla tuodaan RE85-polttoaineen erinomaisuus myös harrasteajoneuvojen ja drag racing -harrastajien tietoisuuteen!

Muokkaathan tiedon ajoneuvosi ”erikoista” kohtaan tai mailaa asiasta info@fhra.fi, niin lisäämme sen ilmoittautumistietoihisi. Kiitos!

St1 esittelee näyttelyssä myös RE 85 konversiosarjan asennusta ja tehomittausta.

RE85 toimii loistavasti myös kisakäytössä. Etanolikäyttöisten moottoreiden suosio on kasvussa myös Suomessa ja haluammekin lisätä tietoisuutta aiheesta.

St1 RE85 on suomalaisesta biojätteestä valmistettua korkeaseosetanoli, jota tankkaamalla ajat ympäristöystävällisimmin tehosta tinkimättä. RE85:n parannettu koostumus antaa enemmän tehoa ja parempaa voitelevuutta.

Kiinnostusta etanoliautoilua kohtaan St1 haluaa herättää lahjoittamalla 50 etanolipäivityssarjaa verkkosivuilla käytävän kilpailun kautta. Kilpailuun voi osallistua jakamalla omat etanoliautoiluhaaveensa sivustolla.

Etanoliautoilu on:

Ympäristöystävällistä: RE85 pienentää autoilun fossiilisia päästöjä jopa 80 %

Tehokasta: RE85 oktaaniluku on aina yli 104

Edullista: RE85 on tavallista bensiiniä edullisempaa

Suomalaista: RE85 on ensimmäinen Avainlippu-tunnuksen saanut korkeaseosetanoli

Käy tutustumassa sivustoa www.etanoliautoilijaksi.fi ja lukemaan lisää etanoliautoilun eduista.