Nitro Circus – Moto Mayhem 29. toukokuuta 2015 Olympiastadionilla!

Maailmanlaajuiseksi ilmiöksi kasvanut Nitro Circus Live on todellista extremeurheilun juhlaa! Huimapäisen porukan upouusi show Nitro Circus – Moto Mayhem saa maailman ensi-iltansa Olympiastadionilla 29. toukokuuta 2015. Peli on selvä: jos laitteesta löytyy moottori, sen voi laukaista ilmaan!

Show’n starana on freestyle motocross -tähti, 17-kertainen X Games -mitalisti ja hurjapäisistä tempauksistaan tunnettu Travis Pastrana. Pastranan rinnalla esiintyy yli 30 maailman parasta freestyle motocross- ja BMX -huippua. Moottori- ja polkupyörien lisäksi urheilijat kaasuttavat ilmaan älyttömämpiä mahdollisia ajoneuvoja, kuten pyörillä varustettuja jäähdytysastioita, kylpyammeita ja laiskanlinnoja sekä polkupyöriä tuplasivuvaunuilla.

Helsingissä nähdään myös extremeurheilun menestyneimpiin naisiin motocrossissa ja BMX:ssä kuuluva Jolene Van Vugt, moottoripyörällä maailman ensimmäistä triplavolttia takaperin vuoden 2015 aikana yrittävä Josh Sheehan, moottorikelkkailun maailmantähtiin kuuluva ruotsalainen Daniel Bodin sekä sisarukset, jotka taitavat motocrossin tandemina ainoina maailmassa.

Nitro Circuksen show’t sisältävät aina huimapäisiä, ennätyksiä rikkovia temppuja ja sydämen pysättäviä stuntteja, mutta Moto Mayhem vie meiningin vieläkin korkeammalle tasolle. Kiinnitä turvavyösi.

Liput myynnissä nyt!

http://www.lippupalvelu.fi/event/146581

Facebook-tapahtuman löydät täältä! https://www.facebook.com/events/1586601461579949/

http://nitrocircus.com/

FINLAND-BANNER-1080-x-900_2