Miss Retro Pinup Finland osakilpailu American Car Show!

Pin-up.fin suosittu mallikilpailu tulee nyt kansainvälisenä ja suurempana kuin koskaan! Nyt haetaan ensimmäistä kertaa koko suomen kattavalla kiertueella Miss Retro Pinup Finland.

Kilpailu käydään alueittain lähettämällä kuvallinen hakemus, joiden perusteella valitaan haastatteluihin pieni määrä naisia. Haastatteluista siirrytään osakilpailuihin joita käydään kolmella paikkakunnalla. Finaaliin valikoituu kaikkiaan 10 henkilöä, jotka kuvataan yleisöäänestystä varten ja yhdestä heistä kruunataan Miss Retro Pin-up Finland 2016!!!Osakilpailut järjestetään:
American Car Show Helsinki 25.-27.3 (eri kilpailijat joka päivälle)
https://www.facebook.com/americancarshow/?fref=ts
https://www.fhra.fi/american-car-show/Gasoline Motor Show Seinäjoki 9.-10.4.
https://www.facebook.com/Gasoline-Motor-Show-487822048022309/American Car Show Oulu 7.-8.5.
https://www.facebook.com/americancarshowoulu/?fref=ts
http://accoulu.fi/

Finaali käydään Ace Corner Lahdessa 12.6.2016
https://www.facebook.com/acecornerfinland/?fref=ts
http://www.ace-corner-finland.fi/

Kilpailun voittaja ja yleisön suosikki (yleisön suosikki valitaan Facebook äänestyksellä) edustaa heinäkuussa 29.-30.7.2016 Suomea Miss Retro Pinup Scandinavia kilpailussa Ruotsissa. Tämän vuoksi kielitaito on yksi tärkeä valintakriteerimme.

Palkintona voittajalle tarjotaan mallisopimus Pin-up.fi kanssa sekä haastattelu kansainväliseen Pinups and Kustoms -lehteen. Luvassa myös muita palkintoja, jotka nähtävissä sivuiltamme.

Oletko Sinä ensimmäinen Miss Retro Pinup Finland?
Etsimme iloisia, persoonallisia, esiintymistaitoisia ja rohkeita naisia! Olethan täysi-ikäinen, kielitaitoinen ja pin-up tyyli on sinulle jo tuttua? Tarjoamme upean mahdollisuuden menestyä niin Suomessa kuin ulkomailla. Odotamme myös vahvaa sitoutumista ja positiivista asennetta koko kilpailun ajan!

Lähetä kuvallinen hakemus 21.2.2016 mennessä, jossa kerrot itsestäsi. Kuvan tulee olla hyvälaatuinen, jossa pin-up stailaus on itse tehty.

Lähetä hakemus yhteen osakilpailuista, johon pääsisit osallistumaan:
meri@pin-up.fi (ACS Helsinki)
jonnapinup@gmail.com (Gasoline Seinäjoki)
mirva@pin-up.fi (ACS Oulu)

Kilpailu on osa kansainvälistä formaattia Retro Pinup Scandinavian, Retro Pinup Swedenin sekä Retro Pinup Norwayn kanssa.
https://www.facebook.com/retropinupscandinavia/?fref=ts
https://www.facebook.com/RetroPinupSweden/?fref=ts
https://www.facebook.com/retropinupnorway/?fref=ts

MissRetroPinup2016-mainos