Miss Hot Rod 2016 -haku on käynnissä!

Miss Hot Rod on perinteikäs PR-tyttökilpailu, jonka voittajat toimivat monenlaisissa tehtävissä kuten tv-juontajina, tuote-esittelijöinä, messutyttöinä ja PR-emäntinä esim. Drag Race -kisoissa.

SINUSTAKO MISS HOT ROD?

Pystytkö hurmaamaan ihmiset valloittavalla hymylläsi? Nautitko esiintymisestä? Oletko valovoimainen, vauhdikas ja edustava persoona, joka ei jäädy haastatteluissa eikä pelkää uusia haasteita?

Etsimme särmikästä nuorta naista edustamaan FHRA:ta erilaisiin tilaisuuksiin. Etsimämme henkilö on sopeutuvainen ja haluaa haastaa itseään uusien tehtävien parissa.

Miss Hot Rod on perinteikäs PR-tyttö kilpailu, jonka voittajat ovat toimineet monenlaisissa tehtävissä, kuten tv- juontajina, tuote-esittelijöinä sekä messutyttöinä.

Miss Hot Rodilla on oivat mahdollisuudet verkostoitua tapahtumissa, saada kokemusta esiintymisestä ja kerätä tärkeää työkokemusta tulevaisuutta varten. Kilpailu käydään FHRA:n (Finnish Hot Rod Association) järjestämässä American Car Show:ssa pääsiäisenä, 2016 Helsingin Messukeskuksessa. Viikonlopun aikana finalistit säihkyvät American Car Shown tuhatpäiselle yleisölle tapahtuman päälavalla, osallistuvat kuvauksiin ja edustavat naiskauneutta parhaimmillaan.

Miss Hot Rod palkitaan arvokkailla ja mieluisilla tuotepalkinnoilla.

Jos sovit yllä olevaan kuvaukseen, lähetä hakemuksesi kasvo – sekä kokovartalokuvalla, sekä lyhyt videopätkä, jossa esittelet itsesi, osoitteeseen: misshotrod2014@gmail.com.

Hakuaika päättyy 29.2.2016 , jonka jälkeen valituille tytöille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Semifinalistit haastatellaan ja kuvataan 12.3. Jos sinulla on kilpailuun liittyviä kysymyksiä, vastaamme myös niihin osoitteesta misshotrod2014@gmail.com

Maailman nopein moottoriurheilu ei jätä ketään kylmäksi – tervetuloa kiihdytysajojen maailmaan!

Terveisin Miss Hot Rod -kisaorganisaatio & FHRA

12557725_10153916982469181_1833453161_o