Lompakko -mobiilikortti uudistuu!

FHRA on jo useamman vuoden lähettänyt jäsenilleen mobiilijäsenkortin Lompakko -sovellukseen.

Nyt sovellusta on päivitetty tai paremminkin tehty kokonaan uusiksi. Sovellus on muuttunut valtavasti ja on paljon käyttäjäystävällisempi. Se antaa myös kerholle hyvän kanavan tiedottaa jäseneduista ja muista tärkeistä asioista nopeasti. FHRA jäsenkortit kaudelle 2019 lähtee pian jäsenistölle. 

Niille jäsenille, jotka haluavat perinteisen muovikortin, on mahdollisuus hankkia se FHRA Kaupasta.

Tarkistathan, että jäsenyytesi on maksettu. Jos jostain syystä et ole vastaanottanut FHRA:n jäsenmaksulaskua sähköpostiisi, tarkistathan roskapostikansio. Jos et siltikään löydä laskua, olethan yhteydessä toimistoon.

FHRA Mobiilijäsenkortti – MagMa Lompakko

Huomioitavaa ennen käyttöönottoa! 

MagMa Lompakko on kokonaan uusi sovellus. Jos sinulla on vanha Lompakko ollut käytössäsi, niin huomioithan että FHRA mobiilijäsenkorttisi ei ole enää sovelluksessa. Sinulla saattaa olla kuitenkin muita kortteja Lompakko-sovelluksessa.

Uusi MagMa Lompakko on PWA mobiilisovellus, joka on HTML5 tekniikan webbisivu. Sitä ei tarvitse erikseen ladata sovelluskaupasta vaan mobiilikortti MagMa Lompakkoon toimitetaan tekstiviestillä, jossa on mukana linkki, josta kortin voi käydä lataamaassa.

Uuden MagMa Lompakon tunnistat laavakuviosta.

Ensimmäisellä kerralla avatessasi MagMa Lompakon sinun tulee rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Luo itsellesi tunnus ja salasana. Sen jälkeen voit kirjautua MagMa Lompakkoon millä tahansa mobiililaitteella.

MagMa Lompakko on PWA mobiilikorttisovellus, johon kortti ladataan.

Korttisovelluksesta löydät viestejä kuten etuja, tiedotteita ja yhteystiedot helposti.  Uusien viestien vastaanottaminen vaatii datasiirtoyhteyden (mobiilidata, langaton verkko tms.).

Kortin lataaminen ja asentaminen

Mobiilikortti MagMa Lompakkoon toimitetaan tekstiviestillä. Henkilö, jolle kortti myönnetään, saa puhelimeensa tekstiviestin, jossa on mukana linkki, josta kortin voi käydä lataamassa.

FHRA on lähettänyt sinulle mobiilikortin. 

Aktivoi kortti klikkaamalla linkkiä: ….

Kortti tulee näkyviin MagMa Lompakko-sovellukseen puhelimeesi.

 

Klikkaa viestissä tullutta linkkiä. Jos sinulla ei vielä ole MagMa Lompakkoa asennettuna puhelimeesi, saat ohjeet, miten se lisätään aloitusnäytölle.

MagMa Lompakon ikoni

Ensimmäisellä kerralla avatessasi MagMa Lompakon sinun tulee rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Luo itsellesi tunnus ja salasana. Sen jälkeen voit kirjautua MagMa Lompakkoon millä tahansa mobiililaitteella.

Mikäli sinulla on jo MagMa Lompakkoon luotuna tunnukset, niin lisätään uusi kortti lompakkoon automaattisesti painettuasi tekstiviestin aktivointilinkkiä. Saat uuden kortin lisäämisestä aina aktivointiviestin.