Kilpailukutsu ja kisailmoittautumiset avattu!

Kilpailukutsu 2016 FHRA_KILPAILUKUTSU_DRAGRACE_2016

Kisakausi 2016 on aluillaan ja kausi-ilmoittautuminen SM-sarjaan sekä EM-sarjaan sekä kilpailuilmoittautumiset FHRA:n kisoihin ovat nyt avoinna dragracing.eu –kilpailijaportaalissa.http://www.dragracing.eu/index.asp

Sarjaan ilmoittaudutaan dragracing.eu:ssa vaikka ryhmälläsi ei ole kausimaksua. Tämä koskee siis Real Street, Sportman ET, Pro Et ja Street bike ryhmiä.

Kun sarjaanilmoittautuminen on päättynyt, muistathan ilmoittautua erikseen myös jokaiseen kilpaluun jonka meinaat ajaa!

Uutena ominaisuutena FHRA ja dragracing.eu tarjoaa mahdollisuuden ilmoittautua ja maksaa koko kauteen yhdellä kertaa. Löydät sen ”Allover FHRA series notification” nimellä. Tällä tavoin ilmoittautuneet saavat -10% alennusta koko kaudesta ja kisoista. Tämä alennus vain jos ilmoittaudut kauteen ja kauden kaikkiin kilpailuihin samalla kertaa.

Tarkistathan että oma profiilisi on ajan tasalla dragracing.eu –palvelussa ja olet ladannut palveluun myös kuvat itsestäsi ja kilpa-ajoneuvostasi. Tulemme tulevalla kaudella striimaamaan kilpailut verkkoon ja käytämme dragracing.eu –kisaportaalin tietoja hyväksemme.

Kaikki tiedot löytyvät jatkossa dragracing.eu -sivustolta. Osallistumisluettelot, kuljettajat ja kilpailukohtaiset tiedot helposti samassa paikassa.

Epäselvissä tilanteissa olethan yhteydessä FHRA:n toimistoon fhra@fhra.fi

Tervetuloa kisoihin!