Kilpailevien jäsenten jäsenmaksut ja AKK lisenssikauppa 2022

FHRA:n syyskokous päätti jäsenhinnoista ja -muodoista 20.11.2021.

Henkilöjäsen 30 €: Kun jäsen ei kuulu mihinkään FHRA:n jäsenyhdistykseen, on hän henkilöjäsen.

Nuorisojäsen 15 €: Kun jäsen on alle viisitoistavuotias, on hän nuorisojäsen.

Yhdistysjäsenen henkilöjäsen 15 €: Kun henkilö kuuluu jäsenyhdistykseen, on hän jäsenyhdistyksen kautta henkilöjäsen. Yhdistyskokous päätti, ettei kilpailevat jäsenet voi olla yhdistysjäsenen henkilöjäseniä.

Yhdistysjäsen 100 €: On rekisteröitynyt yhdistys tai kerho, maksaa yhdistys tai kerho 100 €

Kannatusjäsen 300 €: Yritys- tai muu yhteisö, joka haluaa olla mukana toiminnassa ja saada ja tarjota etuja FHRA:n jäsenistölle on kannatusjäsen.

Yhdistyskokous päätti, ettei kilpailevat jäsenet voi olla yhdistysjäsenen henkilöjäseniä. Tämä koski alle kolmekymmentä jäsentämme. Olemme muuttaneet statustanne jäsenrekisterissämme ja AKK:n KITI:ssä.

Näin ollen FHRA:n jäsenlaskut tulevat suoraan KITI:stä jatkossa ja profiili on automaattisesti avoin ensi kauden lisenssien ostoa varten. Suosittelemme, että käytte kaikki tarkistamassa tietonne KITI:ssä. Jäsenlaskun voi maksaa myös KITI:ssä tai sallia sähköpostilaskutus.

Kokous päätti myös nuorisojäsenyydestä ja sen hinnasta. Alle viisitoistavuotiaiden jäsenmaksu on jatkossa 15 €. Olemme muuttaneet jäsenyyden näiden osalta ja kilpaileville nuorisojäsenille tulee FHRA:n jäsenmaksu suoraan AKK:lta.

Lue lisää AKK:n omilta kotisivuilta:

https://www.autourheilu.fi/kilpailijat/kilpailijalisenssit/jasenmaksulaskut-2022/