Kiitos kaikille 40. juhlanäyttelystä!

Vuoden suurin tapahtuma on nyt ohi ja on aika kiittää. FHRA haluaa kiittää kaikkia näytteilleasettajia, ajoneuvojen tuojia, jäsen- ja merkkikerhoja, yhteistyökumppaneita sekä suurta määrää toimitsijoita, te kaikki teette joka vuotisen näyttelyn mahdolliseksi.

40. juhlanäyttely panosti laatuun ja nostalgiaa ja toimme alkuvuosien näyttelyn Messukeskukseen. ”Kaukalo”, jossa vuoden 1978 ensimmäinen näyttely sijaitsi, markkeerasi Tikkurilan jäähallin kokoa. Se konkretisoi mistä on lähdetty ja missä mittakaavassa näyttely on tänä päivänä.

American Car Show, Tuning Car Show, MC Heaven ja Motorsport 2017 keräsi suunnilleen saman kävijämäärän kuin edellisinä vuosina. Näyttelyn kolmipäiväisyys tuli osalle vieraistamme yllätyksenä, mutta saimme myös hyvää palautetta näytteilleasettajilta samasta aiheesta.

Näyttelyhallit 6 ja 7 olivat tänä vuonna käytössämme ja toimme ohjelma lavan ihmisten luo halliin 6. Se koettiin hyväksi ideaksi ja ohjelmalavan ohjelmalle riitti yleisöä joka esitykseen. Tässä kohtaa kiitos ja onnittelut tämän vuoden Miss Hot Rodille ja hänen perintöprinsessoilleen sekä koko Miss Hot Rod tiimille!

Junior Drag Race -näytöskilpailut joka päivä olivat myös hieno lisä ja jopa historiallinen tapaus Suomessa. Sisätiloissa ajettu Drag Race- kisa oli viihdyttävää ohjelmaa ja varmasti hieno elämys meidän nuorille kuljettajille. Uskomme, että näytöskisat toivat lajille tunnettavuutta ja herätti mielenkiintoa muutenkin näyttelyvieraissa.

Ajoneuvoja näyttelyssä oli paljon kuten aina. American Car Show, jota vietettiin 40. kertaa, sisälsi yhteensä 182 ajoneuvoa, Tuning Car Show käsitti kaikkiaan n. 120 ajoneuvoa, mukaan lukien Tuning-kerhojen autot ja Drifting-kisalaitteet. MC Heavenistä löytyi yhteensä 71 prätkää. Nuori Rakentaja kilpailuun osallistui 27 ajoneuvoa, niin kaksipyöräisissä sekä autoissa. Tähän päälle vielä yritysosastoilla olleet ajoneuvot sekä Motorsport-osasto, niin menemme heittämällä yli neljänsadan ajoneuvon. Harrasteparkissa oli joka päivä upea rivi ajoneuvoja ja sen hoitamisesta kiitos FHRA:n jäsenkerhon RR-Teamin porukalle.

Yksi Pohjois-Euroopan suurimmista näyttelykokonaisuuksista, American Car Show, Tuning Car Show, MC Heaven ja Motorsport 2018 järjestetään ensi pääsiäisenä Helsingin Messukeskuksessa. Jatkamme siis hyväksi havaitsemallamme linjalla ja pyrimme jatkossakin kehittämään ja uudistamaan näyttelyä niin, että antaisimme mahdollisimman kattavan läpileikkauksen harrasteajoneuvojen maailmaan yleisöllemme!

Lämmin kiitos kaikille ja ensi vuonna nähdään!

T. FHRA