Kiireinen alkukesä FHRA:lla!

Kuva: Jussi Pietarinen Photography

Kilpa- ja tapahtumakausi 2018 on alkanut vilkkaana! Kevään helteet suosivat harrastajien intoa aloittaa harrastaminen ajoissa ja saimmekin nauttia upeista säistä toukokuun tapahtumissamme!

FHRA tapahtumakalenteri 2018 käsittää hurjat 18 tapahtumaa! Kiihdytysajon SM-sarja on hyvässä vauhdissa! Tapahtumakalenteri ja tapahtumakohtaiset sivut löytyvät verkkosivuiltamme: https://www.fhra.fi/tapahtumat/

Pistetilanteen voit tarkistaa verkkosivuiltamme: https://www.fhra.fi/drag-racing/sm-pisteet/

Joka kuun ensimmäisenä perjantaina vietetyt FHRA Cruising Pre-Partyt on löytäneet tiensä harrastajien ja ihan kaikkien ihmisten sydämiin! Kerta kerran jälkeen iloksemme huomaamme, että uutta kalustoa ja porukkaa näkyy Helsinki-Malmin lentokentällä! Kiitos kaikille rennon letkeistä illoista.

Katuautotapahtumamme Malmi Street Dragsit Malmilla ja Vesivehmaan lentokentällä järjestetty Amerikan Rauta kiihdytystapahtuma ovat kaikki keränneet hienot yleisömäärät ja vetäjiä kaikkiin tapahtumiin. Kiitos tässäkin kohtaa kuuluu FHRA Crew:lle ja monille jäsenkerhoille, jotka ovat korvaamaton apu näitä tapahtumia järjestettäessä!

Suosittu BlackList Streetracers listan ”osakilpailuja” on järjestetty kaikissa FHRA:n järjestämissä katutapahtumissa. Kyseessä on haastemittelö, josta voit lukea lisää mm. Facebookista: https://www.facebook.com/BlacklistRaceTV/ BlackListin edesottamuksista julkaistaan myös ohjelmaa ISTV:llä!

Nyt kun elämme heinäkuun helteitä ja aktiivisinta lomasesonkia, on tapahtumakalenterissamme pieni hengähdystauko, mutta cruising- ja racetapahtumia on kuitenkin pitkin suomenniemeä paljon, joten alan actioniä piisaa kyllä!

FHRA:n toimiston kiireisiin on saatu myös apuja. Olemme palkanneet Office Manageriksi Tea Westerlundin. Tervetuloa Tea joukkoon harvaan ja sopivasti keskelle kisakauden tohinaa! Tea tekee talouden hallinnon tehtäviä ja muutenkin organisoi toimiston tehtäviä.

Kuva: Jussi Pietarinen Photography