Kiihdytysajot Vesivehmaalla nyt lauantaina 15.6., No Prep Challenge -autot tuo lisäväriä

Kuva: Hannu Tuomainen

Vesivehmaan lentokenttäradalla on lauantaina 15.6. mukana kiihdytysajon testaajia ja No Prep Challenge –kuskeja, joiden käsissä Suomen nopeimmat katulailliset autot ajavat 1/8-mailin matkaa räjähtävällä tyylillä.


 

1/8-maililla ajettava No Prep Challenge tarjoaa räjähtävää nähtävää FHRA:n kiihdytyspäiviin. Suomen nopeimpien katulaillisten autojen avulla pyritään luomaan siltaa kiihdytysurheilutoiminnan ja ajoneuvoharrastajien välille.

Haluatko tietää, kuinka nopeasti oma autosi kiihtyy? Vesivehmaan lentokentällä sinulla on tilaisuus testata ajoneuvosi suorituskykyä.

Lauantain tapahtumassa katulailliset ajoneuvot testaavat kiihtyvyyttään pääasiassa 1/4-mailin matkalla. Ajoneuvot, joiden loppunopeus ylittää 230 km/h ajavat 1/8-mailin matkaa.  Paikalla on FHRA:n ajanotto ja rataryhmä.

Kiihdytysajoihin otetaan mukaan rajoitettu määrä kuljettajia, jotta jokainen pääsee ajamaan useamman vedon päivän aikana. Ennakkoilmoittautuminen on suositeltavaa, sillä se on edullisempaa ja nopeuttaa sisäänpääsyä. Ilmoittautumisjärjestelmässä kuljettajien tulee luoda profiili, ja kilpailijanumerona toimii ajoneuvon rekisterinumero.

Ennakkoilmoittautuneiden ja paikan päällä ilmoittautujien vastaanotto kello 08:00 alkaen. Ajoaika lauantaina on kello 10-18 ja ajajakokous pidetään lähetysalueella kello 09:30.

Katsojille ja tiimien jäsenille pääsyliput 20€, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi ja alle 12-vuotiaat ainoastaan lipun ostaneen aikuisen seurassa. Liput ennakkoon Tiketistä. Sisäänpääsy aukeaa kello 09:00.

 

>>> Klikkaa ja ilmoittaudu!

>>> Lue ohjeet ja säännöt!