Kiihdytysajot Porissa nyt lauantaina 29.6., No Prep Challenge -autot tarjoaa räjähtävyyttä

Kuva: Kerli Hintsalu

Porin lentokenttäradalla on lauantaina 29.6. mukana kiihdytysajon testaajia ja No Prep Challenge –kuskeja, jotka tuovat lisäväriä tapahtumaan Suomen kovimmilla katulaillisilla autoilla.


 

1/8-maililla ajettava No Prep Challenge tarjoaa räjähtävää nähtävää FHRA:n kiihdytyspäiviin. Suomen nopeimpien katulaillisten autojen avulla pyritään luomaan siltaa kiihdytysurheilutoiminnan ja ajoneuvoharrastajien välille.

Haluatko tietää, kuinka nopeasti oma autosi kiihtyy? Porin lentokentällä sinulla on tilaisuus testata ajoneuvosi suorituskykyä.

Lauantain tapahtumassa katulailliset ajoneuvot testaavat kiihtyvyyttään 1/8-mailin matkalla. Paikalla on FHRA:n ajanotto ja rataryhmä.

Kiihdytysajoihin otetaan mukaan rajoitettu määrä kuljettajia, jotta jokainen pääsee ajamaan useamman vedon päivän aikana. Verkkoilmoittautuminen päättyy 27.6., ja ilmoittautumisjärjestelmässä kuljettajien tulee luoda profiili, jossa kilpailijanumerona toimii ajoneuvon rekisterinumero.

Ennakkoilmoittautuneiden ja paikan päällä ilmoittautujien vastaanotto kello 08:00 alkaen. Ajoaika lauantaina on kello 10-18 ja ajajakokous pidetään lähetysalueella noin kello 09:30.

Katsojille ja tiimien jäsenille pääsyliput 20€, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi ja alle 12-vuotiaat ainoastaan lipun ostaneen aikuisen seurassa. Liput ennakkoon Tiketistä. Sisäänpääsy aukeaa kello 09:00.

 

>>> Klikkaa ja ilmoittaudu!

>>> Lue ohjeet ja säännöt!