Kiihdytysajon SM-sarjan 3. osakilpailu Kauhavalla 13.-14.7

Kuva: Jussi Pietarinen

Kaudella 2024 Kiihdytysajon SM-sarjassa ajetaan viisi osakilpailua, ja kolmannet SM-pisteet on jaossa Kauhavalla. 


 

Kisakausi starttasi 25.-26.5. Virtasalmen Motoparkissa ensimmäisen SM-osakilpailun merkeissä. Toinen SM-osakilpailu ajettiin 8.-9.6. niin ikään Motoparkissa.

 

>>> Klikkaa ja kurkkaa SM-pistetilanne!

 

LSK Business Parkissa 13.-14.7 käynnistyvään kolmanteen SM-osakilpailuun on voimassa jälki-ilmoittautumisaika, joka päättyy kaksi arkipäivää ennen kilpailupäivää. Kuljettajalista on katsottavissa ilmoittautumisjärjestelmässä.

 

>>> Klikkaa ja ilmoittaudu! 

 

Perjantaina ennen varsinaista SM-osakilpailua Kauhavan rata on kiihdytysajon testaajien käytössä. Testipäivään ovat kaikki tervetulleet kokeilemaan suorituskykyään SM-tasoisella liimaradalla. Testipäivä on maksullinen ja ajankohtaiset hintatiedot löytyvät ilmoittautumisjärjestelmästä.  

 

>>> Klikkaa ja katso! 

 

 

Aikataulut 

Perjantai 9.30-19.30 / Testipäivä

Lauantai 9.30-19.30 / Lajitteluajot 

Sunnuntai 9.30-17.00 / Pudotusajot ja finaalit

Rata-alueella ja sen ympäristössä on kuunneltavissa FHRA Race Radio taajuudella 89,1 Mhz. 

 

 

Pääsyliput 

Päivälippu: 25 €
Kokoaikalippu: 40 € 

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin portilla. Alle 18-vuotiaille ilmainen pääsy tapahtumaan. Alle 12-vuotiaat ainoastaan aikuisen seurassa.

Liput ennakkoon helposti Tiketistä. Pääsylippuja on myynnissä myös tapahtuman sisäänpääsyportilla. Portit aukeaa lauantaina ja sunnuntaina kello 9. Perjantaina alueelle ei vaadita pääsylippua. Tervetuloa! 

 

>>> Klikkaa ja osta!