Kiihdytysajon SM-osakilpailujen, testi- ja kiihdytyspäivien ilmoittauminen on auki

Kuva: Jussi Pietarinen

Kisakausi 2024 alkaa 25.-26.5 Virtasalmen Motoparkissa SM-osakilpailulla. Ensimmäinen kiihdytyspäivä järjestetään 15.6. Vesivehmaalla.


 

Ilmoittautumisten yhteydessä on hyvä tarkistaa, että profiilitiedot ovat ajanmukaiset. Ilmoittautumisjärjestelmän (dragracing.eu) tietoja käytetään mm. tapahtumien ajanotossa SM-osakilpailuissa, testi- ja kiihdytyspäivissä.

SM-osakilpailuja edeltävät perjantait ovat testipäiviä, jotka löytyvät ilmoittautumisjärjestelmästä omina tapahtuminaan. Näihin testipäiviin voi osallistua, vaikka ei ajaisikaan viikonlopun kilpailuissa. Ensimmäinen kiihdytysajon testipäivä on siis Virtasalmella 24.5., jonne kalustoaan voi tulla testaamaan kuka vain haluaa.

Sen sijaan Suomea kansainvälisesti kaudella 2024 edustavat PRO ryhmien -kuljettajat voivat osallistua testitarkoituksessa SM/Suomen Cup -kilpailuihin. Lisätiedot ja ilmoittautuminen tapahtuu suoraan FHRA:n toimistolle info@fhra.fi viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen kilpailua. Tämä koskee ainoastaan ryhmiä, joille ei ole määritelty SM tai Suomen Cup -arvoa:

 

– Autot: PM, PRO, TMD, TMFC, FC ja TF
– Pyörät: PSB.

 

 

>>> Tapahtumakalenteri
>>> Säännöt
>>> Kilpailukutsu
>>> Ilmoittautumisjärjestelmä