Kesän ensimmäinen FHRA Cruising Pre-Party!

FHRA Cruising Pre-Party vol. 24

Perjantaina 3.7.2020 klo 17.00 alkaen Helsinki-Malmin lentoasemalla vietetään Cruising Pre-partya! FHRA Cruising Pre-Partyt on yleisölle ilmaisia!

Poikkeuksellisen kevään ja koronapandemian takia suuria tapahtumia ei ole voinut järjestää. Tapahtuma- ja kilpailutapahtumien järjestämisen ollessa FHRA:n päätulonlähde, olemme todella ahtaalla. Pyydämmekin nyt kaikkia harrastajia ostamaan support-tarran kohtuulliseen 5 € hintaan FHRA:n kojulta. Tällä saamme katettua hieman kuluja. Kojulla voi myös täyttää FHRA:n jäsenhakemuksen ja kerromme muutenkin toiminnastamme! FHRA tarvitsee nyt tukeasi, hankithan support-paketit nyt paikan päältä. Kiitos!

Olemme varanneet pysäköintitilaa lentokentän puolelta, että kaikki halukkaat mahtuvat paikalle. Koronapandemia jyllää edelleen, joten olemme ottaneet rajoitukset huomioon. Pidättehän edelleen etäisyyttä kanssaharrastajaan ja noudatatte liikenteenohjaajien opastusta. Joudumme lohkomaan plattaa, siten ettei liian suuria ryhmiä oleile samalla alueella. Pyrimme luomaan sellaiset puitteet harrastamiselle, että kaikkien on turvallista ja helppoa kokoontua asetusten mukaisesti.

Paikan päällä mahdollisuus takakontti-swapiin, joka on ilmainen. Myyjät paikalle klo.17.00. Emme tarvitse ennakkoilmoittautumisia. Ota paikkasi ja avaa takakontti!

Muistathan jättää ajoväylät avoimiksi. Erityisesti pelastuskaluston tulee päästä kentälle! Huomioithan tämän pysäköidessäsi! Paikalla on liikenteenohjausta, että saisimme kaikki hyvin sopimaan. Pelastustiet tulee olla vapaana!

FHRA Cruisin Pre-partyt on saavuttaneet harrastajat hienosti ja olemme todella iloisia, että Malmin lentokenttä toimii pitstoppina niin monelle harrastajalle Stadin Cruising iltoina!

Finnish Hot Rod Association ry toivottaa kaikki harrastajat tervetulleeksi paikalle!

Tapahtuma on ilmainen! Saa jakaa. 😊

Tervetuloa!