Kesäkuun FHRA Cruising Pre-Party tapahtuu

Kesän ensimmäinen – FHRA Cruising Pre-Party vol. 27 – epätapahtuma

Perjantaina 4.6.2021 klo 17.00 Helsinki-Malmin lentoasemalla avaamme portin lentokentälle. Olemme keskustelleet niin kaupungin kuin paikallisen AVI:n kanssa asiasta ja tulleet siihen lopputulokseen, että on terveysturvallisempaa, että cruisailijat levittäytyvät laajemmalle alueelle. Koska stadin cruising tapahtuu omaehtoisesti joka tapauksessa, niin päätimme luoda paremmat puitteet ja olosuhteet kokoontua.

Olemme varanneet pysäköintitilaa lentokentän puolelta, että kaikki halukkaat mahtuvat paikalle. Koronapandemia jyllää edelleen, joten olemme ottaneet rajoitukset huomioon. Pidättehän edelleen etäisyyttä kanssaharrastajaan ja noudatatte liikenteenohjaajien opastusta. Pyrimme luomaan sellaiset puitteet harrastamiselle, että kaikkien on turvallista ja helppoa kokoontua asetusten mukaisesti.

Portti hangaarin vieressä, jota olemme yleensä käyttäneet, on tällä hetkellä kaupungin käytössä ja portin kautta kuljetaan koronatestauspisteelle. Kulku lentokentälle tapahtuu niin sanotun kuljettajaportin kautta, jota olemme käyttäneet Malmi Street Drags -tapahtumissa aikaisempina kesinä. Julkaisemme pian opastekartan.

Paikan päällä mahdollisuus takakontti-swappiin, joka on ilmainen. Myyjät paikalle klo.17.00. Emme tarvitse ennakkoilmoittautumisia. Ota paikkasi ja avaa takakontti!

Muistathan jättää ajoväylät avoimiksi. Erityisesti pelastuskaluston tulee päästä kentälle! Huomioithan tämän pysäköidessäsi! Paikalla on liikenteenohjausta, että saisimme kaikki hyvin sopimaan. Pelastustiet tulee olla vapaana! Myös hangaarin edusta on kokonaan pois käytöstä, niin kauan kuin koronatestausta tehdään Malmilla.

FHRA Cruisin Pre-partyt on saavuttaneet harrastajat hienosti ja olemme todella iloisia, että Malmin lentokenttä toimii pitstoppina niin monelle harrastajalle Stadin Cruising iltoina!

Pidetäänhän paikka siistinä, eikä muutenkaan sikailla meille niin rakkaalla Malmin lentokentällä.

Muistakaa pitää turvaväliä, käyttäkää kasvomaksia, älkää parveilko liian lähekkäin ja käyttäkää tarjoamaamme käsidesiä, jota löytyy alueelta useammasta kohdasta.

Finnish Hot Rod Association ry toivottaa kaikki harrastajat tervetulleeksi paikalle!

Tapahtuma on ilmainen! Saa jakaa. 😊

Tervetuloa!