Kauhavan rata valmistuu kovaa vauhtia!

Ratatyöt edistyvät hurjaa vauhtia ja radan preppaus päästään pian aloittamaan. Kaikki on ensi viikolla valmista ensimmäiseen tosikoitokseen. Radan kaikki perustoiminnot saadaan tällä todella nopealla aikataululla siihen kuntoon, että saamme ensimmäisen sm-osakilpailun vedettyä aikataulussa. Tästä saamme kiittää LSK Business Parkkia ja lukuisia toimitsijoita, jotka ovat tehneet valtavan työn radan valmiiksi saamiseksi!

LSK Business parkin ja rata-alueen palvelut ovat niin kilpailijoiden, että katsojien käytössä kisaviikonloppuna. tutustu ihmeessä palveluihin verkossa:  http://www.lskbusinesspark.fi/

Kiihdytysajon SM-osakilpailu 4 ajetaan uudella radalla 11.-12.8.2018 ja itse kilpailua ennen perjantaina 10.8.2018 ajetaan kaikille avoin testipäivä. Tarkistathan toimiston aukioloajat kilpailukutsusta. Testipäivä vaikuttaa myös toimiston aukioloaikoihin.

Kauhavan radan varikkokartta on nyt julkaistu. Katso se täältä. Kartta on suuntaa antava ja kaikki järjestynee viimeistään paikan päällä! Olemme kaikki siellä nyt ensimmäistä kertaa tositoimissa.