Kauhavalle ympäristölupa!

1.8.2018 on myönnetty toiminnalle ympäristölupa, joka mahdollistaa ajamisen vuosittain 1.5.-31.9. välisenä aikana ma-la 9-20 ja su klo 10-20. Kesä-, heinä- ja elokuussa pitää olla yksi hiljainen viikonloppu. Myös Juhannus, Helatorstai ja Helluntai on rauhoitettu ajamiselta. Ympäristölupa antaa mahtavat mahdollisuudet lajin harrastamiseen Kauhavalla!

Pyydämme Etelä-Pohjanmaalaisilta harrastajilta apua ilosanoman edistämisessä: LSK Business Parkin Lentohotellin aulassa on julisteita ja flyereita, joita olisi hyvä saada levitettyä alueelle näkyviin paikkoihin. Niitä voi käydä sieltä hakemassa ja samalla käydä vilkaisemassa uuden radan valmistumista!

Kauhavan kiihdytysradan rakentaminen on aloitettu ja jo tänä vuonna ajetaan siellä kahdet kansalliset kisat.

Rata on tulevaisuudessa mitä moninaisimpien kiihdytystapahtumien suorituspaikka, niistä suurin on vuosittain ajettava Nitro Nationals, jotka on sovittu järjestettävän siellä ainakin seuraavan kymmenen vuoden ajan.

Kiihdytysurheilu on Suomessa supersuosittu moottoriurheilulaji ja sitä eri tasoilla harrastaa tuhannet ihmiset, jotka varmasti pitävät Kauhavan rataa lajin Mekkana ja he tulevat vuosittain vaeltamaan sinne joka puolelta Suomea. Alueen omat harrastajat viettävät siellä aikaansa useita kertoja kiihdytyskauden aikana.

Yrityksillä on mahdollisuus olla ja näkyä Kauhavan radalla tapahtuvissa tapahtumissa.

Radanvarsi varustetaan kivimuureilla, joihin voitte saada logonne näkyviin. Se on tehty teille helpoksi ja edulliseksi. Me hoidamme puolestanne kylttien valmistuksen ja kiinnittämisen. Se tehdään korkealaatuisesti ja kestävästi.

Hinnat ovat seuraavat:

Lähtöalueen alle 50m lähtöviivalta radanvarsi-mainospaikka 300€/m/vuosi tai 1.000€/m/viisi vuotta.

Hinta sisältää yhden kausikortin ja nimetyn katsomopaikan per metri

Radanvarsi-mainospaikka yli 50m lähtöviivalta 150€/m tai 600€/m/viisi vuotta.

Hinta sisältää yhden kausikortin ja nimetyn katsomopaikan per kaksi metriä.

Jos mielenkiintosi heräsi näkyvyyden suhteen, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

Ota yhteyttä: Leo Laurell, puh: 0400 414 098, email: leo.laurell@fhra.fi