Kauhavalla rakennetaan uutta tapahtumakonseptia

Tiedote 12.5.2021 Julkaisuvapaa heti

Kauhavalla rakennetaan uutta tapahtumakonseptia

Korona on riepotellut rajusti tapahtumia sekä tapahtumajärjestäjiä. Useita tapahtumia on peruttu myös tältä keväältä ja alkukesältä. Koronatilanteen kehityttyä parempaan suuntaan, Kauhavalla on suunniteltu uusi koko perheen tapahtumakonsepti.

LSK Business Park järjestää 24.-25.7.2021 Kauhava Motor Show  – tapahtuman Kauhavan lentokentällä. Tapahtuma rakentuu ajoneuvonäyttelyn ympärille, johon lisäarvoa tuovat useat esiintyjät ja ohjelmanumerot. Suomen upeimmat, kauneimmat ja komeimmat näyttelyajoneuvot loistavat kilpaa auringon kanssa. Crazy Drivers Stunt Show esittää maailmanluokan temput niin henkilöautoilla, moottoripyörillä kuin myös Raging Bull Monster Truckilla. Musiikkiesityksistä vastaavat muun muassa Stig, maailmanlaajuisen Young Guitarist of the Year 2020 -tittelin voittanut seinäjokelainen Juho Ranta- Maunus sekä monet muut suositut artistit.

Tapahtumapaikkana toimii Kauhavan lentokenttä. LSK Business Park Oy:n toimitusjohtaja Mika Marjamäki kertoo, että LSK Business Parkin alueen valtava pinta-ala ja olemassa olevat tilat osaltaan varmistavat, että tapahtuma voidaan järjestää turvallisesti turvaväleistä huolehtien. Lisäksi useat kumppanit lähtivät innokkaasti mukaan tapahtuman suunnitteluun ja järjestelyihin.

– Onnistuimme saamaan mukaan useita yhteistyötahoja, jotka ovat aiemmin järjestäneet alueella omia tapahtumiaan. Näin voimmekin luottavaisin mielin jatkaa tapahtumamme suunnittelua ja rakentamista. Päämääränämme on järjestää turvallinen ja näyttävä tapahtuma, jossa hyödynnetään LSK Business Parkin alueen ainutlaatuiset puitteet.

Lisätiedot:

Mika Marjamäki, toimitusjohtaja, LSK Business Park Oy 050 570 8654

mika.marjamaki@lskbusinesspark.fi

www.kauhavamotorshow.fi

fb: KauhavaMotorShow

ig: KauhavaMotorShow