Kauhava Motor Show – Ilmoita ajoneuvosi näyttelyyn!

Hei!

LSK Business Park järjestää Kauhava Motor Show -tapahtuman Kauhavan Lentokentällä 24.-25.7.2021. Tapahtuma rakentuu ajoneuvonäyttelyn ympärille, ollen kuitenkin paljon enemmän kuin perinteinen näyttely. Suomen upeimmat, kauneimmat ja komeimmat näyttelyajoneuvot loistavat kilpaa auringon kanssa.

Crazy Drivers Stunt Show esittää maailmanluokan temput niin henkilöautoilla, moottoripyörillä kuin myös Raging Bull Monster Truckilla. Musiikkiesityksistä vastaavat muun muassa Stig, maailmanlaajuisen Young Guitarist of the Year 2020 -tittelin voittanut seinäjokelainen Juho Ranta-Maunus sekä lauantain Rokkia&Rautaa -iltabileissä esiintyvät Jo’ Buddy’s Trio Riot ja Rosebud.

Alueena LSK Business Parkin alue tarjoaa erinomaiset puitteet järjestää tämä koko perheen tapahtuma turvallisesti ja turvaväleistä huolehtien. Lauantain päiväohjelman päättää Cruising-Paraati, johon myös näyttelyajoneuvot voivat osallistua. PickNick-parkki, takaluukkukirppis, leiriytymismahdollisuus ja kaikki oheistoiminta järjestyvät alueella. Tapahtuman käyttöön on varattu tilaa asfalttialueilta 10 ha ja sisätilaa lentokonehalleista 3000m2, lisäksi ajoneuvoille on varattu näyttely- ja parkkitilaa myös nurmialueilta.

Näyttelyn järjestäjä tarjoaa näyttelyyn hyväksytyille ajoneuvokohtaisesti kaksi pääsylippua tapahtumaan sekä majoituksen kahdelle henkilölle Lentohotellin hostel-tasoisissa huoneissa (Pe-Su). Majoitukseen kuuluvan aamupalan voi halutessaan vaihtaa lounaaseen.

Ajoneuvot jaetaan näyttelyssä seuraaviin kategorioihin: Jenkki, Hotrod, Kilpa-ajoneuvo, Tuning, Moottoripyörä ja Muu Harrasteajoneuvo. Toivomme, että myös Teidän kerhostanne/yhdistyksestänne tulisi sopiva edustus näyttelyyn. Voitte tehdä vapaamuotoisen ilmoittautumisenne suoraan sähköpostiin ilmoittaudu@kauhavamotorshow.fi tai ilmoittautua tapahtumasivustolta löytyvällä ilmoittautumislomakkeella https://www.kauhavamotorshow.fi/?page_id=3375 .

Ilmoittautumisia otetaan vastaan vielä sunnuntaina 4.7.2021, jonka jälkeen tehdään valinnat, olettehan siis mahdollisimman nopeasti yhteydessä. Pyydämme jakamaan tätä viestiä niille tahoille, jotka olisivat mahdollisesti kiinnostuneita tapahtumasta.

Lue lisää tapahtumasta:

Facebook: https://www.facebook.com/KauhavaMotorShow
Verkkosivu: https://www.kauhavamotorshow.fi/
Instagram: https://www.instagram.com/kauhavamotorshow/