Johtokunta palvelemassa yhdistyksen elinvoimaisuutta ja kasvua

Kuvassa vasemmalta Forsberg, Kosenius, Blom, Remahl, Lähteenmäki, Sulopuisto ja Ruusunen. Anssi Pinola ja Elmeri Salakari puuttuvat tästä ryhmäkuvasta.

Yhdistyksemme suuntaa katseensa eteenpäin, kun uusi ja sitoutunut johtokunta on astunut tehtäviinsä. Tämä ryhmä innostuneita ja omistautuneita ihmisiä on valmis työskentelemään lujasti yhdistyksemme menestyksen ja kasvun eteen.  


 

Syyskokouksen jälkeen yhdessä kokoontunut johtokunta on jo aloittanut työnsä, ja he ovat valmiita kuuntelemaan yhteisön jäsenten palautetta ja ehdotuksia. He haluavat varmistaa, että jokaisen ääni tulee kuulluksi, ja että yhdistys voi jatkaa kasvuaan ja kehitystään positiiviseen suuntaan.

 

FHRA Ry:n johtokunta:

Ari Remahl (Puheenjohtaja)
Ari-Pekka Forsberg (Varapuheenjohtaja)
Mikko Ruusunen (Sihteeri)
Jani Blom
Marko Kosenius
Juha-Pekka Lähteenmäki
Anssi Pinola
Elmeri Salakari
Arto Sulopuisto

 

Haluamme rohkaista yhdistyksen jäseniä ottamaan yhteyttä johtokuntaan, mikäli on kysyttävää, palautetta tai ehdotuksia harrasteajoneuvotoimintaan tai kiihdytysurheiluun liittyen. Voitte löytää heidän yhteystietonsa yhdistyksen kotisivuilta.

Johtokunta on olemassa yhdistyksen jäseniä varten, ja he ovat valmiita työskentelemään ahkerasti varmistaakseen, että yhdistyksemme voi jatkossakin kukoistaa. Johtokunta ottaa roolinsa vastuullisesti, ja on valmis palvelemaan yhteisöämme kaikin mahdollisin tavoin.

 

>>> Katso yhteystiedot – Klikkaa tästä!