JB, PET ja SCB -ryhmien osakilpailukohtaiset SKIL-erikoispalkinnot kaudella 2024

SKIL ja RVS-Marketing on luonut mahdollisuuden voittaa osakilpailukohtaisia erikoispalkintoja kiihdytysajon eri kilpailuryhmissä.  


 

Kaudella 2024 SKIL palkitsee kiihdytysajon SM ja Suomen Cup -osakilpailuissa Junior Bike (JB), Pro ET (PET) ja Super Comp Bike (SCB) menestyjiä. Kilpailu on vapaaehtoinen ja avoin kaikille kilpailuryhmään osallistuville kuljettajille. 

SKIL JB -kilpailuryhmässä on luvassa osakilpailukohtaiset tuotepalkinnot voittajalle ja runner-up’lle. Tuotepalkinnot luovutetaan jokaisen osakilpailun palkintojenjaossa. 

SKIL PET -kilpailuryhmässä voittajalle luovutetaan 450€ ja runner-up’lle 350€ tuotelahjakortti. SKIL SCB -kilpailuryhmissä voittajalle on luvassa 400€ ja runner-up’lle 300€ tuotelahjakortti. Lahjakortit voi lunastaa kolmen ensimmäisen SM-osakilpailun jälkeen ja/tai kerrasta kauden lopussa. 

 

Kilpailun säännöt: 

  • Jos SM-osakilpailuja on enemmän kuin viisi (5), palkinnot jaetaan ensimmäisessä viidessä kilpailussa. Jos kilpailuja on vähemmän kuin viisi (5), palkinnot jaetaan vain niissä.  
  • Palkinnot jaetaan vain kilpailuissa missä on lajitteluajoissa ajettu vähintään kaksi kierrosta.  
  • Jos kilpailua ei pystytä ajamaan loppuun saakka niin palkinnot jaetaan lajittelutulosten perusteella.  
  • Jos molempien kilpailijoiden lähdöt finaalilähdössä hylätään, jaetaan palkinnot lajittelutulosten perusteella.  
  • SKIL kilpailuihin ei tarvitse erillistä ilmoittautumista. Kilpailu on vapaaehtoinen ja avoin kaikille SKIL Super Comp Bike (SCB), SKIL Junior Bike (JB), sekä SKIL Pro ET (PET) ryhmiin osallistuville kuljettajille.  
  • SKIL Finland toimittaa tarroja kilpailupaikalle kilpailutoimistoon, josta kilpailijat voivat niitä noutaa.
  • Kilpureissa on oltava koko kilpailutapahtuman ajan SKIL-tarrat kiinni ohjeen mukaisesti.  
  • Kilpalaitteisiin kiinnitetään vähintään kaksi SKIL-tarraa, niitä ei saa peittää muilla tarroilla tai muuttaa millään tavoin. Tarrat on kiinnitettävä suoralle pinnalle niin että ne näkyvät oikealle ja vasemmalle, varsinkin etuviistosta otetuissa valokuvissa. Myös suuremmat SKIL-tarrat sallitaan.  
  • SKIL Finland varaa oikeuden kieltäytyä palkintojen jakamisesta kilpailijalle jos kilpailija syyllistyy epäurheilijamaiseen käytökseen kilpailukauden aikana tai kilpailija suljetaan kilpailusta.  
  • Kilpailijat huolehtivat palkintojen verotuksesta itse. 

 

 

JB, PET ja SCB -kilpailuryhmien osakilpailukohtaiset erikoispalkinnot mahdollistavat SKIL Finland ja RVS-Marketing. Osallistumalla kilpailuun kilpailija antaa suostumuksensa SKIL Finlandille valokuvien sekä videokuvien käyttämiseen markkinoinnissa sekä sosiaalisessa mediassa. Kilpailija on myös velvoitettu osallistumaan SKIL-palkintojenjakoon joka voidaan järjestää kutsuttuna myös erillään kilpailun palkintojen jaosta, kuitenkin kilpailutapahtuman yhteydessä. 

Kisakausi starttaa 25.-26.5. Virtasalmen Motoparkissa ja 11.5. on viimeinen ilmoittautumispäivä.  

 

>>> Klikkaa ja ilmoittaudu