Ilmoittautuminen American Car Show’hun vuodelle 2024 on avattu!

Kuva: Johannes Erkkila

Vuoden 2024 American Car Show -näyttelykokonaisuuden suunnittelu on hyvässä vauhdissa, ja tapahtuma tulee olemaan isompi kokemus kuin koskaan aiemmin.


 

Viime vuoden American Car Show oli kaikin puolin menestys, josta FHRA haluaa kiittää jäsenkerhojamme, näytteilleasettajia, kumppaneitamme ja kävijöitä. On aika suunnata katseet tulevaan, sillä ilmoittautuminen tulevan pääsiäisen tapahtumaan on avattu.

American Car Show on talven tähtihetki kaikille harrasteajoneuvojen ystäville, ja erilaiset näyttelyosiot tarjoavat paljon nähtävää. Päänäyttelyn lisäksi tapahtumasta löytyy näyttelyosioita, jotka tarjoavat läpileikkauksen harrasteajoneuvoilun eri alakulttuureihin. Oheisnäyttelyitä ovat Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven, Mopotuning, Motorsport ja Tuning Car Show.

Ilmoittautumisjärjestelmä on auki, jossa näytteilleasettajat pääsevät valitsemaan roolin, kategorian ja näyttelyosion jolla haluavat tapahtumaan ilmoittautua. Tarkemmat ehdot ja säännöt löydät tämän linkin takaa.

 

Näytteilleasettajan on liitettävä hakemukseen mukaan hyviä kuvia ajoneuvostaan. Kuvien maksimimäärä on viisi, ja ne tulostuvat ajoneuvokylttiin, jota pääsee ilmoittautumisjärjestelmässä myöhemmin esikatselemaan.

 

Kun kaikki kohdat on täytetty ja hakemus lähetetty, ilmoitettuun sähköpostiin saapuu vahvistusviesti, johon näytteilleasettajaksi hakijan on vastattava. Pyydämme vahvistuksen, jolla tarkistamme hakemuksen todenmukaisuuden. Näyttelytoimikunta seuraa ilmoittautumisia jatkuvasti, ja hyväksyvät ajoneuvoja näyttelyyn talven ja kevään aikana.

Järjestyksessään 45. näyttely on tutulla paikalla pääsiäisenä, 29.-31.3.2024, ja tapahtumapaikkana Helsingin Messukeskus. FHRA haluaa toivottaa kaikki mukaan tekemään American Car Show’sta upeaa ja monimuotoista näyttelykokonaisuutta.

 

>>> Siirry ilmoittautumisjärjestelmään – Klikkaa tästä!