Hyvät kilpailijat, muistattehan pakata myös sammuttimet mukaan!

Kilpailukutsussa on seuraava maininta: ”Jokaisella kilpailijalla ja/tai tiimillä on oltava käyttövalmis ja viranomaisten hyväksymä vähintään 6 kg:n sammutin ja sammutuspeite käytössään. Sammutin on tarkistutettava vuosittain. Se tulee olla sijoitettuna varikkopaikalle näkyvään paikkaan ja helposti saataville. Toistuvista laiminlyönneistä voidaan langettaa sanktioita.”

Safety Crew kiertää varikoilla tarkistamassa, että sammuttimet ja peitteet löytyvät ja opastaa tarvittaessa niiden asianmukaisessa sijoittelussa. Sammutin ei saa olla telttakatoksen tuen painona sidottuna eikä se saa olla esimerkiksi kuljetuskalustossa sisällä. Sammuttimesta on löydyttävä sammutinhuoltoliikkeen laittama tarra, josta näkyy tarkistusajankohta. Mikäli sammutin on yli 10v. vanha, tulee esittää todistus, että sammutin on koeponnistettu. Huolehdithan, että koko tiimisi tietää sammutuskaluston sijainnin ja osaa käyttää niitä!

Sammutuskalusto ei ole vain sinun itsesi takia. Myös joku ohikulkija saattaa havaita tulipalon, joten pidäthän sammutuskaluston näkyvillä ja helposti saatavilla!

Varikkopalo on pahin painajaisemme, joten välttäkäämme sitä viimeiseen asti!

Safety Crew toivottaa kaikille onnea ja menestystä loppukaudelle 2017!

 

FHRA Safety Crew rekry!