Hyvää uutta vuotta 2017! Happy New Year 2017!

Vuosi on taas vierähtänyt kovaa vauhtia ja uusia tuulia FHRA:n jäsenille on riittänyt! Haluamme tässä kohtaa kiittää kaikkia kuluneesta vuodesta ja toivomme vähintäänkin yhtä vauhdikasta uutta vuotta 2017.

Ja vauhtia riittää, kun katsoo ensi vuoden tapahtumakalenteria. Kalenteriin on lisätty yksi kadun miehen tapahtuma Vesivehmaalla ja FHRA Cruising Pre-Partyä luvassa isommin Helsinki-Malmin lehtoasemalla joka kuun ensimmäisen perjantain Stadin Cruisingin etkoina. Kiihdytysajon SM-sarjaa ajetaan kuuden osakilpailun verran ja EM-osakilpailu Nitro Nationals kisataan 29.6-2.7.2017 Alastarolla! Tarkkaile tapahtumakalenteria verkkosivuillamme.

Vuoden suurin tapahtuma on 40. juhlanäyttely pääsiäisenä! 40th Anniversary American Car show 2017 ilmoittautuminen ja myynti on jo käynnissä.

Vähiin käy vuosi 2016 ja heti alkuvuodesta lähetämme jäsenmaksunsa jo suorittaneille jäsenillemme FHRA mobiilijäsenkortit. Tässä kohtaa on hyvä tarkistaa omat jäsentiedot uudesta jäsenrekisteristä osoitteesta: https://fhra.yhdistysavain.fi/

Lue lisää FHRA mobiilijäsenkortista verkkosivuiltamme: https://www.fhra.fi/fhra-mobiilijasenkortti/

Jos haluat mobiilikortin rinnalle tai jos sinun puhelimesi ei tue mobiilisovelluksia, voit hankkia FHRA perinteisen muovisen jäsenkortin verkkokaupasta hintaan 5€ postikuluineen. FHRA kauppa löytyy osoitteesta: http://fhrakauppa.mycashflow.fi/ Jo tilatut kortit toimitamme lähiaikoina.

Hyvää uutta vuotta 2017!

t. FHRA