Heinäkuun FHRA Cruising Pre-Party!

FHRA Cruising Pre-Party vol. 28

Perjantaina 2.7.2021 klo 17.00 alkaen Helsinki-Malmin lentoasemalla vietetään Cruising Pre-partya! FHRA Cruising Pre-Partyt on yleisölle ilmaisia!

Olemme varanneet pysäköintitilaa lentokentän puolelta, että kaikki halukkaat mahtuvat paikalle. Koronapandemia jyllää edelleen, joten olemme ottaneet rajoitukset huomioon. Pidättehän edelleen etäisyyttä kanssaharrastajaan ja noudatatte liikenteenohjaajien opastusta. Pyrimme luomaan sellaiset puitteet harrastamiselle, että kaikkien on turvallista ja helppoa kokoontua asetusten mukaisesti.

Portti hangaarin vieressä, jota olemme yleensä käyttäneet, on tällä hetkellä kaupungin käytössä ja portin kautta kuljetaan koronatestauspisteelle.

Paikan päällä mahdollisuus takakontti-swappiin, joka on ilmainen. Myyjät paikalle klo.17.00. Emme tarvitse ennakkoilmoittautumisia. Ota paikkasi ja avaa takakontti!

Muistathan jättää ajoväylät avoimiksi. Erityisesti pelastuskaluston tulee päästä kentälle! Huomioithan tämän pysäköidessäsi! Paikalla on liikenteenohjausta, että saisimme kaikki hyvin sopimaan. Pelastustiet tulee olla vapaana! Myös hangaarin edusta on kokonaan pois käytöstä, niin kauan kuin koronatestausta tehdään Malmilla.

FHRA Cruisin Pre-partyt on saavuttaneet harrastajat hienosti ja olemme todella iloisia, että Malmin lentokenttä toimii pitstoppina niin monelle harrastajalle Stadin Cruising iltoina!

Pidetäänhän paikka siistinä, eikä muutenkaan sikailla meille niin rakkaalla Malmin lentokentällä.

Finnish Hot Rod Association ry toivottaa kaikki harrastajat tervetulleeksi paikalle!

Ilmoitamme pian, jos voimme käyttää kakkosporttia poikittaisen kiitotien päässä.

Tapahtuma on ilmainen! Saa jakaa. 😊

Tervetuloa!