Hei FHRA:n jäsenkerhon jäsen!

FHRA:n syyskokous pidetään 21.10.2017 Helsingin Messukeskuksen kokoustilassa 208. Puheenjohtajan ja erovuoroisten johtoryhmän jäsenten valinta ovat nyt käsillä ja on aika vaikuttaa.

Asettuisitko sinäkin ehdolle yhdistyksen luottamustehtäviin? Finnish Hot Rod Association ry on vuodesta 1972 toiminut yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää ajoneuvoharrastamista ja kiihdytysajoa Suomessa.

Julkaisemme FHRA keskustelupalstalla tulevassa syyskokouksessa käsiteltäviä asioita ennakkoon. Julkaisemme keskusteluketjussa myös puheenjohtaja ja johtoryhmän jäsen vaaliin ehdolle asettuvien ehdokkaiden meille toimittamia tekstejä. Tekstit voit toimittaa sähköpostilla osoitteeseen fhra@fhra.fi

Kaikki paikalle henkilökohtaisesti äänestämään henkilövaaleissa.

Viime kesänä järjestimme FHRA:n jäsenkerhojen kanssa yhteistyössä tapahtumia hyvällä menestyksellä. Haluammekin syventää tätä yhteistyötä. Malmilla järjestetyt katuautotapahtumat olivat menestys ja saamme siitä kiittää myös meidän jäsenkerhojamme ja aktiivisia toimitsijoitamme!

Tässä kohtaa haluammekin muistuttaa, että FHRA:n jäsenkerhojen jäsenet voivat liittyä FHRA:n jäseneksi edullisempaan yhdistysjäsenen henkilöjäsen hintaan 10€. Toivoisimmekin, että FHRA:n jäsenkerhot ja yhdistysjäsenet tiedottaisivat jäseniään tästä. Syyskokouksessa päätetään tulevan kauden jäsenhinnat ja -muodot.

Kiinnostaako kerhoasi tai yhdistystäsi FHRA:n jäsenyys? Haluatko olla mukana kehittämässä FHRA:n tapahtumia ja toimintaa koko Suomessa! Liity joukkoon ja vaikuta!

Jäseneksi tai jäsenkerhoksi liittyminen onnistuu helposti verkkosivuillamme:
https://www.fhra.fi/liity-jaseneksi/

Voit olla yhteydessä toimistoomme, jos kaipaat lisätietoa.
Finnish Hot Rod Association FHRA ry
Helsinki-Malmin lentoasema
00700 Helsinki
Toimisto on avoinna ma – to 10-16, pe 10-15
Puhelin: 0207 430 750
sähköposti: info@fhra.fi