FINNISH HOT ROD ASSOCIATION RY KUTSU JA ESITYSLISTA 5.4.2015

FINNISH HOT ROD ASSOCIATION FHRA RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS

Tervetuloa Finnish Hot Rod Association FHRA ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen.

Aika Sunnuntai 05.04.2015 klo 12:00.

Paikka Messukeskus, Messuaukio 1, 00521 HELSINKI

Kevätkokouksen esityslista

1. Kokouksen avaus

2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus

3. Kokouksen puheenjohtajan valinta

4. Kokouksen sihteerin ja pöytäkirjantarkastajien valinta

5. Esityslista

6. FHRA ry’n ja sen omistaman yhtiön FHRA Marketing Oy toimintakertomus 2014

7. FHRA ry’n ja sen omistaman yhtiön FHRA Marketing Oy tilinpäätöksen 2014 vahvistaminen

8. Tili- ja vastuuvapauden myöntäminen johtokunnalle

9. Muut esille tulevat asiat

10. Kokouksen päättäminen

11. Kokoukseen osallistuvat jäsenet pääsevät American Car Show-näyttelyyn kokouksen päätteeksi ilmaiseksi. Käynti näyttelyyn suoraan kokoustilasta sisäkautta.

Hyvä jäsen!

Olemme uusineet jäsenrekisterijärjestelmäämme ja voit käydä tarkistamassa omat tietosi ja samalla hoitaa jäsenmaksusi kätevästi osoitteessa: http://jasenet.fhra.fi/login

Kun jäsenyytesi on voimassa ja tietosi ajantasalla rekisterissä, olet jäsenenä tervetullut kevätkokoukseen ja kokouksen päätteeksi oikeutettu vierailemaan American Car show´ssa ilmaiseksi. Sisäänkäynti kokoukseen tapahtuu Hotelli Holiday Innin ovesta ja portaita toiseen kerrokseen. Autolla tulijoiden kannattaa suosia Kongressiparkkia, josta on lyhin matka hotellin sisäänkäynnille.

Kokouksessa käsiteltävät asiat, tiukat säästötoimet ja muutokset yhdistyksessä ovat aiheuttaneet paljon mielipahaa ja spekulointia. Tämän takia on ehdottoman tärkeää että TE jäsenet osallistutte kokoukseen ja annatte äänenne kuulua.

Tarkemmat ohjeet jäsenrekisterin käytöstä löydät verkkosivuiltamme www.fhra.fi. Epäselvissä tilanteissa ottakaa yhteyttä FHRA:n toimistoon sähköpostilla info@fhra.fi tai 0207 430 750.

www.fhra.fi -sivusto on uusittu kokonaisuudessaan ja sinne on luotu jäsenistön oma keskustelufoorumi, jossa myös tuodaan esille tehdyt päätökset ja niiden taustat. Tervetuloa siis sinne keskustelemaan vielä ennen kokousta!