FHRA:n viralliset testipäivät Kauhavalla – Ilmoittautuminen on nyt auki!

Tervetuloa testaamaan Kauhavalle. Testipäivät alkavat torstaina 25.6. jatkuvat perjantaina 26.6. Lauantai 27.6. on välipäivä, jolloin ei testata. Testit jatkuvat sunnuntaina 28.6. Lauantaina voi olla varikolla, mutta voimassa on varikkohiljaisuus klo. 12.00 alkaen jatkuen sunnuntaiaamuun.

Jotta tapahtuma järjestetään, pitää koko tapahtumaan (to, pe ja su) ilmoittautua vähintään 100 tiimiä. Tapahtuman maksimimäärä on ohjeistuksen mukaisesti 500 henkilöä/päivä. Olemme rajanneet päiväkohtaisen tiimimäärän sataan tiimiin. Samoista syistä tilaisuus on suljettu yleisöltä. Tilaisuuteen sairaana osallistuminen on ehdottomasti kielletty ja jokaisen osallistujan tulee itse huolehtia ohjeistuksen mukaisista turvaväleistä, käsideseistä ja muista hygienia-asioista.

Koronarajoitusten vuoksi joudumme myös rajoittamaan tiimien kokoa. TD-ryhmästä ylöspäin maksimissaan 6 henkeä, alemmissa ryhmissä alle maksimi 4 tiimiläistä. Osallistujien nimet tulee ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumiset testipäiville avataan pian dragracing.eu -portaalissa. FHRA:n on tarvittaessa voitava esittää viranomaisille nimilista paikalla olijoista, joten ilmoitathan kaikki paikalle saapuvat tiimiläisesi.

Koko tilaisuuden hinnaksi on määritelty 500 € + käsittelymaksu ja päiväkohtainen hinta on 300 € + käsittelymaksu.  Huom! Päiväkohtaisella maksulla poistutaan samana iltana alueelta. Hintaan sisältyy sähkö. Ajoaika päivittäin meluluvan puitteissa. Aikataulu saattaa muuttua. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Ilmoittautumisaika päättyy lauantaina 13.6.2020 klo 23.59, jotta voimme määritellä päiväkohtaiset osallistujamäärät ja luoda osallistujalistat viranomaisille.

Junnuille on suunnitteilla oma tapahtuma, joten tästä syystä ei pääsyä tähän tapahtumaan. (ellei vapaita paikkoja ole vähintään 10).

Nähdään Kauhavalla!

LSK Business Park, Loppusuora 22, 62200 Kauhava

Linkki ilmoittautumiseen: http://www.dragracing.eu/index.asp

Kuljettajan tulee olla rekisteröitynyt palveluun ja tiimin jäsenet ilmoitetaan omassa profiilissa ”tiimi”-välilehdellä. Ohjeet profiilin luontiin: https://www.fhra.fi/drag-racing/dragracing-eu/

Testipäivätiedustelut:

Jarmo Grönman

jarmo.gronman @ fhra.fi

Tel. +358 40 04 90 244

Tervetuloa! #wewillraceagain