FHRA:n testipäivät 2020 järjestetään!

FHRA:n johtoryhmä linjasi testipäivien järjestämisen ehdoksi, että koko tapahtumaan tulee osallistua 100 tiimiä, jotta se voidaan järjestää. Johtoryhmä on tullut siihen päätökseen, että se järjestetään joka tapauksessa, vaikka tämä mainittu ehto ei vielä täytykään.

FHRA on hoitanut testipäiville rahoituksen, mutta kaikkien panosta tarvitaan. Ilmoittautuminen testipäiville on avoinna ensi keskiviikkoon 24.6. klo. 23.59 asti. Ilmoittauduthan nyt! Voit valita vapaavalintaisesti jonkun yksittäisen päivän tai ilmoittautua koko tapahtumaan kerralla! Ilmoittautuminen on avoinna: http://www.dragracing.eu/index.asp

Testipäivät järjestetään LSK Business Parkissa Kauhavalla torstai 25.6., perjantai 26.6. ja sunnuntai 28.6. Lauantain välipäivänä voi olla varikolla, mutta voimassa on varikkohiljaisuus klo. 12.00 alkaen jatkuen sunnuntaiaamuun.

25.-26.7.2020, Kiihdytysajon SM-osakilpailu 1, LSK Business Parkissa tarvitsee valmisteluja, joten katsottiin tärkeäksi pitää testipäivät, jotta voimme tehdä valmisteluja kisakauden alkua silmällä pitäen. Näin säätämme sekä aikaa, että rahaa.

FHRA:n johtoryhmä kokoontuu seuraavan kerran juhannuksen jälkeisenä maanantaina 22.6.2020. Tarkoituksena on julkaista loppukesän tapahtumakalenteri.

Hyvää juhannusta kaikille!