FHRA:n puheenjohtajaehdokas Esko Raisvuo

Iso kiitos kaikille, jotka ovat ottaneet minuun yhteyttä ja pyytäneet ehdolle Finnish Hot Rod Association FHRA ry:n puheenjohtajaksi. Lupasin olla pyydettäessä jäsenistön käytettävissä ja ehdolla vaaleissa.

FHRA:n jäseneksi liityin 1980, nyt meneillään kaiken kaikkiaan neljäs kausi kerhon johtokunnassa ja FHRA Marketing Oy:n hallituksessa olen ollut vuodesta 2015 alkaen. Tunnen kerhon vaiheineen kaikilta kanteilta. Erilaisia harrasteajoneuvoja on puuhasteltu, alkaen pienoismalleista harrasteautojen ja moottoripyörien kautta aina Pro-kisaamiseen Nitrodragsterilla Euroopanmestaruussarjassa.

Nyt jos koskaan on puheenjohtajan valinnassa erittäin tärkeää valita tehtävään henkilö, joka ajattelee jäsenistön ja kerhon parasta. Nyt ei tarvita taikasanoja eikä menneeseen katsomista vaan rohkeasti pää pystyssä johtamaan FHRA uuteen nousuun. Olen edustamassa jäseniä kerho edellä ja ajamassa kerholaisten etua kaikkia mahdollisia instrumentteja käyttäen.

Talous ja talouskuri, toimintojen selkeyttäminen, kaupallisuuden monipuolistaminen, jäsenkerhoyhteistyö, toimitsijoiden arvostuksen nostaminen sekä kilpailu- ja näyttelytoimintojen kehittäminen.
– En anna tyhjiä lupauksia, joita ei voida toteuttaa, vaan selkeätä tekemistä, jonka tuloksista saamme nauttia koko porukalla tulevina vuosina.
– Inhoan kerhon kuppaamista, kaikenlaista salailua, sisäpiiripuuhailua ja informaatiopimentoa. FHRA on jäsenilleen ja yhteistyökumppaneilleen avoin harrastusyhteisö. Harrastuksemme on kansainvälinen ja sitä yhteistyötä pitää terävöittää.

Kilpailutoiminnat ovat minulle aina olleet merkittävässä roolissa.
– Jatkossa otamme kattavammin huomioon kilpailijoiden toiveet ja kehitämme yhdessä kiihdytysajosta eri osa-alueineen sellaisen, että kaikki voimme olla tyytyväisiä aikaansaannoksiin. Kotimaan toiminnot ensin ja perään vakuuttava työskentely kansainvälisissä yhtälöissä.
– FHRA on muutakin: nuorisotyötä, cruisailua, viranomaisyhteistyötä, näyttelyitä. Harrastuksella on monta kulmaa. Meidän pitää vaalia niitä kaikkia tasapuolisesti ja huolehtia, että kerholla on jäseniä ja varoja toimia niiden parissa.

Demokraattinen toimintatapa, avoimuus, totuudenmukainen tiedottaminen, terve kaupallisuus ja yhteistyö kaikkien instanssien kanssa. Näillä eväillä kerhoamme pitää ohjata. Lupaan hoitaa perinteikkään “puheenjohtajan kynästä” tiedotuspalstan pidon kerhon foorumilla kerran kuukaudessa.
– Jäsenistön pitää tietää missä mennään ja miksi.

Äänestämällä minua varmistat FHRA:n kehittymisen, askeleet vakauttamisen tielle ja kunnolla vauhtia, joita nyt tarvitaan niin hallitustyöskentelyssä kuin myös liiketoimintojen terävöittämisessä.

Minä tarvitsen äänesi, tukesi ja teen mitä tarvitaan, että FHRA selviää tästä vaikeasta tilanteesta ja tulee voimaan paremmin, kun koskaan ennen.

Mahdollinen jatkopesti on syytä katsoa sitten syyskokouksessa. Siihen mennessä on jo tapahtunut paljon, saatte arvioida tekemisiäni sitten uudelleen, josko olen hoitanut tehtäväni arvosanalla kiitettävästi.

Esko Raisvuo, ikä 52v Nurmijärveltä.
– Perheenisä neljälle veljekselle, joilla on myös kiihdytysajo veressä.
– Yrittäjä vuodesta 1986. Tausta musiikkimaailmassa, ajoneuvojen- ja vähittäiskaupan alalla.
– Speedgroup Ab:n hallituksessa varajäsen ja Speedgroupin Suomen edustaja.
– FHRA:n edustajana ja neuvottelijana aina, kun pitää tehdä presentaatioita, kirjelmiä ja neuvotteluita monikansallisesti.

Suomenkielen lisäksi erittäin vahva englanninkielen taito, varsin hyvä ruotsinkielen ymmärtäminen puhuttunakin.
– Luettuna ymmärrän järkevästi lähes kaikki eurooppalaiset kielet: Italia, Espanja, Saksa, Hollanti ja Venäjä.

#wewillraceagain #wewillcruiseagain