FHRA:n johtoryhmän kokous 23.10.2019

FHRA:n johtoryhmä kokoontui 23.10.2019 Helsinki-Malmilla FHRA:n toimistolla.

Kokouksessa käsiteltiin mm. seuraavia aiheita:

FHRA:n American Car Show yritysmyynnin vetäjä Jori Vainio esitteli syksyn tekemisiä ja visioita. Myynti on hyvässä vauhdissa ja myyjätiimi on saanut lisävahvistuksia.

Johtoryhmä pohti Kymiring Moto GP toteutumisen todennäköisyyttä vuonna 2020 ja sen vaikutus FHRA:n kalenteriin. Suurien moottoriurheilutapahtumien päällekkäisyys vaikuttaa myös FHRA:n tapahtumien kävijämääriin.

FHRA:n monimuotoisuus ja toiminnot eri ajoneuvokulttuurin ja harrastuksen osa-alueilla oli mukana keskusteluissa johtoryhmän kokouksessa. Traficom-yhteistyö, erityisesti harrasteajoneuvojen osalta rakentelusäädösten ja katsastustoimien virtaviivaistaminen ovat johtoryhmän tavoitteissa.

Erilaisiin lausuntopyyntöihin suhtautuminen ja realistiset mahdollisuudet osallistua lausuntoihin. Malmin lentoasiat ja kaupallisten toimijoiden pyynnöt ovat vieneet johtoryhmän aikaa.

Tapahtumakalenterin ja 2020 tekemisien suunnittelua jatkettiin. Johtoryhmän on tarkoitus saada alustava tapahtumakalenteri julkaistua mahdollisimman pian. Kauhavan tapahtumien monipuolistaminen ja alueen mahdollisuuksien hyödyntäminen oli myös kokouksen asialistalla.

FHRA Marketing Oy:n etsinnässä olevan uuden toimitusjohtajan toimenkuvan teroittaminen, sekä rekrytoinnin jatkaminen täsmennettynä.

FHRA:n vuonna 2022 julkaistavaksi suunnitellun 50 vuotishistoriikin kuulumisista keskusteltiin.

Keskusteltiin tapahtumien kaupallistamisesta, myyntiorganisaation luomisesta ja eri toimintamalleista, joilla voisi toimintoja yhdistää ja selkeyttää isommiksi kokonaisuuksiksi.

Johtoryhmä kokoontuu seuraavan kerran torstaina 31.10.2019

Johtoryhmän päätöksiä:

  • Päätettiin 2020 ACS osalta pitää pääsylippujen hinnat aiemmalla tasolla.
  • Päätettiin pitää myös kausikortin hinta samana ja päätettiin ainakin yhdistyksen jäsenille tarjota kausikorttia ennakkoon edullisemmin.
  • Päätettiin osallistua AKK:n liittokokoukseen 16.11 Hämeenlinnassa. Osallistujat Esko Raisvuo ja Eero Kiiskinen
  • Päätettiin osallistua Speedgroupin EDRS banquettiin, sekä sääntö- ja yhteistyökokouksiin 23-24.11 Ruotsissa. Osallistujat Lasse Koskinen ja Esko Raisvuo
  • Päätettiin jäsenhankinnan ja jäsenetujen parantamiseksi etsiä ja tarjota etuja myös FHRA:n omasta valikoimasta.
  • Päätettiin panostaa enemmän valtakunnalliseen näkyvyyteen ja toimintaan ajoneuvoharrastuksesta kiinnostuneiden keskuudessa.
  • Päätettiin, että FHRA osallistuu Kuopion suunnalla sijaitsevan Tahkon Cruisingien järjestämiseen.