FHRA:n jäsenrekisteri vaihtuu!

Olemme ottamassa käyttöön uuden jäsenrekisterihallintajärjestelmän. Uuden rekisterisovelluksen tarjoaa Yhdistysavain -niminen verkkopalvelu, jolla on referensseinä useita isoja suomalaisia yhdistyksiä.

FHRA ry käytti muutaman vuoden verkkopalvelua, jossa jäsenmaksun pystyi maksamaan verkossa. Saamamme palautteen perusteella tätä ominaisuutta on pidetty hankalana, joten olemme päättäneet siirtyä takaisin laskutusvaihtoehtoon.

Vuoden 2017 jäsenlaskujen toimitus aloitetaan marraskuun aikana. Maksamalla laskun eräpäivään mennessä jäsenetusi ovat voimassa 1.1.2017 alkaen. Muistathan päivittää myös yhteystietosi uuteen jäsenrekisteriin. Lähetämme kaikille aktiivisille jäsenille jäsentietotarkastuspyynnön sähköpostitse.

Jokaisella jäsenellä tulee siis olla oma toimiva sähköposti uudessa rekisterissämme, sillä se toimii laskuntoimitusosoitteena sekä jokaisen jäsenen kohdentavana käyttäjätunnuksena. Jokainen jäsen voi tarkistaa ja päivittää omia tietojaan ”Omat jäsentiedot” -kohdasta.

Toivomme, että päätös vaihtaa järjestelmää palvelee jäseniämme paremmin ja vastaa palautteeseen jota olemme saaneet.

Mikäli sinulla on kysyttävää uudesta jäsenrekisteristä, ole yhteydessä toimistoon fhra@fhra.fi tai arkena puhelimitse p. 0207 430 750. Yhdistysavaimen asiakaspalvelun ohje-sivulta löydät myös kattavat ohjeet rekisterin käyttöön.