FHRA:n jäsenmaksun eräpäivä tälle vuodelle on 31.1.2017

Tammikuun loppu lähenee ja FHRA:n jäsenmaksun aika on käsillä. Olette saaneet FHRA:n jäsenrekisteristä tietojen tarkistuspyynnön sähköpostiin ja olette tarkistaneet tietonne, jäsenrekisteriasianne ovat kunnossa.

FHRA:n jäsenmaksu laskut on toimitettu lähtökohtaisesti sähköpostilla, mikäli sähköpostiosoite on ilmoitettu rekisteriin.

Mikäli ette ole saaneet tietojen tarkistuspyyntöä, olkaa yhteydessä FHRA:n toimistoon fhra@fhra.fi tai puhelimitse arkena 0207 430 750. FHRA:n jäsenrekisterissä tulisi olla toimiva sähköpostiosoite. Se toimii myös yksilöivänä käyttäjätunnuksenasi. Omia jäsentietojasi voit päivittää koska tahansa Yhdistysavaimessa, oikealta ylhäältä profiilisi alta. FHRA:n jäsenrekisteriin pääset täältä: https://fhra.yhdistysavain.fi/

FHRA:n jäsenlaskut tulevat jatkossa aina vuoden vaihteessa kaikille jäsenille. Uusien sääntöjen mukaan jäsenmaksulaskun eräpäivä on viimeistään 31.1.

Yhdistysjäsenen henkilöjäsenille astuu halvempi 10€ FHRA:n jäsenmaksu voimaan vasta kun yhdistysjäsenen jäsenmaksu on maksettu.

Mikäli ette ole saanut FHRA:n jäsenmaksulaskua yhdistysjäsen jäsenen edullisempaan 10€ hintaan, olethan yhteydessä kerhoosi ja tarkista onko kerhosi hoitanut yhdistysjäsen maksunsa.

Kiitos jäsenyydestänne!