FHRA:n jäsenkerhot eli yhdistysjäsenet 2019!

FHRA:n jäsenkerho ja yhdistysjäsen laskutus on nyt alkanut. Laskut lähtevät ensisijaisesti sähköpostilla rekisteriin ilmoitettuun sähköpostiin. Jos kerhossanne on tapahtunut yhteyshenklöiden suhteen muutoksia, käyttehän päivittämässä kerhon tiedot FHRA:n jäsenrekisteriin.

FHRA:n syyskokouksessa päätettiin tulevan kauden jäsenhinnat ja -muodot. Ne päätettiin pitää samana kuin vuonna 2018.

FHRA:n jäsenkerhojen ja yhdistysjäsenten jäsenet voivat liittyä FHRA:n jäseneksi edullisempaan yhdistysjäsenen henkilöjäsen hintaan 10€. FHRA:n jäsenkerhot ovat myös tervetulleet ensi kevään American Car Show, Tuning Car Show, MC Heaven & Motorsport 2019 -tapahtumaan! Kerho-osastot ovat jäsenkerhoille ilmaisia. Avaamme ilmoittautumisen kevään näyttelyyn pian. FHRA:n jäsenkerhot ovat etusijalla, kun kerho-osastoja jaetaan.

Toivoisimme, että FHRA:n jäsenkerhot ja yhdistysjäsenet tiedottaisivat jäseniään tästä edullisemmasta FHRA:n jäsenyysmuodosta ja tulevasta näyttelystä.

FHRA ilmoittaa jäsenkerhoilleen vuosittain, ketkä jäsenistään on ilmoittanut meille kuuluvansa johonkin FHRA:n jäsenkerhoista. Näin tarkistamme rekisteritiedot ajantasaiseksi vuosittain. Muistathan hoitaa velvoitteesi FHRA:n jäsenkerholle, ennen kuin merkkaat jäsenkerhotiedon profiiliisi, kiitos.

Kiinnostaako kerhoasi tai yhdistystäsi FHRA:n jäsenyys? Haluatko olla mukana kehittämässä FHRA:n tapahtumia ja toimintaa koko Suomessa! Liity joukkoon ja vaikuta! Olemme viime vuosina tiivistäneet yhteistyötä jäsenkerhojen kanssa. Malmi Street Drags -tapahtumat ja FHRA Cruising Pre-Partyt on tehty kerhojen korvaamattomalla avustuksella. Lämmin kiitos siitä.

Jäseneksi tai jäsenkerhoksi liittyminen onnistuu helposti verkkosivuillamme:
https://www.fhra.fi/liity-jaseneksi/

Yhdistysavaimen lomakeelle ”nimi”-kohtaan kerhon nimi ja ”sukunimi”-kohtaan yhteyshenkilön nimi. Käytämme samaa lomaketta kaikille jäsenmuodoille.

Jäsenkerholistaus löytyy https://www.fhra.fi/jasenkerhot/