FHRA Syyskokous 2017 saapumisohjeet

Tulevana lauantaina 21.10.2017 on yhdistyksen tärkein kokous. Syyskokouksessa valitaan henkilöt yhdistyksen luottamustehtäviin. Olethan siis paikalla ja osallistut!

Kun saavut Messukeskukselle, sisäänkäynti tapahtuu Hotelli Holiday Innin ovista ja kokoustila löytyy heti toisesta kerroksesta.

Kokous alkaa tasan klo. 12.00, joten varaathan aikaa hyvin ennen kokousta. Tarkistamme kaikkien kokoukseen saapuvien jäsenyyden. Ajokortti tai muu virallinen henkilökortti on hyvä olla mukana. Aloitamme jäsenyyksien tarkastuksen jo klo. 11.00.

Niin sanotusti sisään kirjautuessa, saat kaksi äänestyslipuketta. Toinen on puheenjohtajan äänestyslipuke ja toinen on johtoryhmän jäsen äänestyslipuke. Puheenjohtaja vaalissa voit äänestää yhtä ehdokasta. Tämä äänestys suoritetaan esityslistan mukaisesti ensin.

Johtoryhmän jäsen äänestyksessä voit äänestää 1-4 ehdokasta. Voit siis antaa äänen vain yhdelle tai jopa neljälle ehdokkaalle, jos niin haluat.

Annamme myös kokouksen esityslistan saapuessasi. Kokous voi kestää tällä kertaa pitkäänkin juuri näiden äänestysten ja muiden esille tulevien asioiden takia. Varaa siis kokouksessa oloon hyvin aikaa.

FHRA kokouskutsu ja esityslista löytyy täältä! 

Muuta syyskokouksessa käsiteltävää aineistoa ja ehdokkaiden tekstejä löydät keskustelupalstalta! Klikkaa itsesi palstalle!