FHRA syyskokous 2016

FHRA:n syyskous pidettiin viime lauantaina 19.11.2016 Suomen ilmailumuseolla. Jäseniä paikalle ilmaantui yhteensä tasan sata. Eikä ihme, koska käsiteltävinä aiheina oli muunmuassa uusi sääntöehdotus ja uuden johtoryhmän valinta.

Säännöt kaipasivat päivitystä ihan yhdistysjuridisesta näkökannasta, joten työryhmä tarkisti ja päivitti säännöt, käyttäen apunaan yhdistysjuridiikan ammattilaista. Uudet säännöt on tarkastutettu ja hyväksytetty Patentti- ja rekisterihallinnolla. Syyskokous hyväksyi sääntömuutosedotuksen. Päivitetyt säännöt voit lukea verkkosivuiltamme: https://www.fhra.fi/fhra-2/yhdistyksen-saannot/

FHRA:n johtoryhmään oli ehdolla tällä kertaa jopa 10 hyvää ehdokasta. Tiukan äänestyksen jälkeen johtoryhmään tuli valituksi Toni Erälähde, joka jatkaa siis toisen kaksivuotiskauden johtoryhmässä. Täysin uusina johtoryhmään valittiin Arto Sorvali, Ann-Mari Patshijew ja Lasse Norres. Kaikilla johtoryhmään valituista on vahvaa osaamista yhdistyspuolelta. FHRA haluaa onnitella kaikkia johtoryhmään pääsystä.

Johtoryhmä ehdotti, että jäsenmuodot ja hinnat muutetaan sääntöjen mukaiseksi ja syyskokous on näin ollen hyväksynyt vuoden 2017 hinnoiksi ja jäsenmuodoiksi seuraavat:

Henkilöjäsen 25 €
Yhdistysjäsenen henkilöjäsen 10 €
Yhdistysjäsen 100 €
Kannatusjäsen 300 €

Henkilöjäsen 25€: Kun jäsen ei kuulu mihinkään FHRA:n jäsenyhdistykseen, on hän henkilöjäsen.

Yhdistysjäsenen henkilöjäsen 10€: Kun henkilö kuuluu jäsenyhdistykseen, on hän jäsenyhdistyksen kautta henkilöjäsen.
Yhdistysjäsen 100€: On rekisteröitynyt yhdistys tai kerho, maksaa yhdistys tai kerho 100€
Kannatusjäsen 300€: Yritys- tai muu yhteisö, joka haluaa olla mukana toiminnassa ja saada ja tarjota etuja FHRA:n jäsenistölle on kannatusjäsen.

Kiitos kaikille paikallaolijoille hyvästä kokouksesta!